Forrest Gump filmi ne anlatmak istiyor? Forrest Gump oyuncuları kimler?

Forrest Gump filminin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. İşte Forrest Gump filmi hakkında tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 13:59

Unutulmaz film Forrest Gump hakkında bilgiler merak ediliyor. Forrest Gump filminin konusu ve oyuncuları sık sık araştırılıyor. İşte detaylar…

Forrest Gump konusu

Düşük I.Q. sahibi olan Forrest Gump, tanıştığı Jenny isimli kadına aşık olur. Daha sonra aralarında pek çok ünlü sanatçının olduğu tarihsel karakterlerle yolu kesişir. Bunlardan bazıları Kennedy, Nixon ve Elvis Presley’dir. Bu yaşadığı olaylar ise 1950 ile 1970 yılları arasında gerçekleşir. Forrest Gump bunun yanı sıra tesadüf eseri Amerikan yakın tarihindeki önemli olaylara ve Vietnam savaşına da şahit olur. Hatta bu savaşlarda da rol alır. Fakat hem bilmeden hem de öngörmeden yaptıklarının da bir bedeli ve sonucu olduğundan da habersizdir.

Forrest Gump oyuncuları kimler?

Tom Hanks,

Robin Wright Penn,

Gary Sinise,

Mykelti Williamson,

Sally Field,

Rebecca Williams,

Michael Conner Humphreys,

Harold G. Herthum,

George Kelly,

Bob Penny,

John Randall,

Sam Anderson,

Margo Moorer,

Ione M. Telech

Christine Seabrook

Forrest Gump hangi ülkede çekildi?

Unutulmaz film Forrest Gump’ın çekildiği ülke de çok merak edildi. Biz de sizin bu konuyu araştırdık. İşte detaylar…

Forrest Gump filminin en etkin yerlerinden biri de şüphesiz Gump’ın oturduğu bank ve bankın yer aldığı Chippewa Square. Bu filmin unutulmazları arasında yer alan ve ilk akla gelen yerlerin başında gelen bu yer ABD’nin Georgie eyaletindeki Savannah’da yer alır.

Forrest Gump filmi ne anlatmak istiyor?

Dünya sinema tarihinin en unutulmaz filmlerinden olan Forest Gump filminin ne anlatmak istediği merak konusu oldu. Peki bu film ne anlatmak istiyor? İşte detaylar…

Forrest Gump, 1994 yılında gösterime girdi. Bu unutulmaz film, başrol oyuncusu Forrest Gump’ın hayatına ve başından geçen olaylara odaklanır. Gump, zeka seviyesi düşük bir çocuktur ve bu sebeple devlet okuluna bile gidemez. Aynı zamanda fiziksel sorunları da mevcut olan Forrest Gump, başına gelen hem tatlı hem de tatsız sürprizlerden elde ettiği başarıları konu eden bir kitaptan uyarlanan ve hala izlenmesi gereken filmler arasında en ön sırada yer alan filmdir.