Garip filmi konusu nedir? Garip filmi oyuncuları

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından olan Kemal Sunal’ın oynadığı filmler arasında yer alan Garip filmi bugün seyircisi ile buluşmak için tekrardan ekranlara geliyor. Ailecek eski filmleri izleyerek, geçmişi bugün yaad edebilirsiniz. Komedi filmleri ile ünlenen Kemal Sunal’ın bu filmi dram türünde.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 13:48

Seyirciler Garip filmi konusu nedir? Garip filmi oyuncuları kimlerdir? Merak ediyorlar. Sizler için film hakkında merak edilenleri araştırdık. İşte sorular ve cevapları.

GARİP FİLMİ KONUSU NEDİR? 

Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, hırs ve açgözlülükle yanıp tutuşan karısının etkisiyle, patronundan hatırı sayılır bir miktarda para çalma planı yapar. Bu çılgın planın merkezinde en yakın arkadaşı Gökhan yer almaktadır. Servet, parayı Gökhan’ın hesabına aktarıp, herhangi bir aksilikte suçu onun üzerine yıkmayı düşünür. Diğer iki arkadaşını da bu komploda figüran olarak kullanmayı planlar. Ancak Servet, bu planı yaparken iki büyük hataya düşer. Birincisi, kendi gibi kurnaz ama aslında saf olan arkadaşlarının zekasını küçümsemesidir. İkincisi ise, çakallık yapmaya çalışırken, zaten çakalların karmaşık oyunlarının ortasında olduklarını unutmasıdır. Dört kafadarın başlattığı bu soygun işi, planladıkları gibi gitmez ve başlarına gelmedik komik olay kalmaz. Servet ve arkadaşları, kısa yoldan para kazanma arayışında, kendilerini bir dizi absürt ve eğlenceli olayın içinde bulurlar. Her adımda daha da batacakları bu işte, hem kendi hatalarını hem de arkadaşlarının zekasını anlamak zorunda kalırlar. Başlarına gelen bu kaotik serüven, onları, beklemedikleri bir maceranın ortasında bırakır. İhtiyaç duydukları parayı kazanma umudu, onları çılgın ve komik bir yolculuğa sürükler. Geminin dümenini ellerine aldıkları bu süreçte, tüm planları ve hayalleri suya düşer ve her şey, onları kahkahalarla dolu bir serüvene sürükler.

GARİP FİLMİ OYUNCULARI

Kemal Sunal Rolü : Kemal Nilgün Saraylı Rolü : Nesrin Sevil Üstekin Rolü : Ev Sahibi Şaheser Hanım Reha Yurdakul Rolü : Kemal'in Arkadaşı Fatoş Sezer Ekrem Dümer Ahmet Turgutlu Renan Fosforoğlu Renan Fosforoğlu Nejat Gürçen Necdet Yakın Tuncer Sevi Seyfettin Karadayı