Gelinim Mutfak’ta sürpriz değişim: Gelinim Mutfakta’nın yeni sunucusu kim?

Kanal D'nin popüler gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Yeni sezon hazırlıkları sürerken, programın sevilen sunucusu Nursel Ergin'in ayrılacağı duyuruldu. Nursel Ergin'in yerine geçecek yeni sunucu ise belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim olacak? İşte ayrıntılar

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 15:12

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programı sezon finali yaparak yaz tatiline girdi. Eylül ayında yeni sezonuna ve dikkat çekici yarışmacılarıyla geri dönecek olan programda, sunucu değişikliği yaşandığı öğrenildi. Seda Sayan, Fatih Ürek, Onur Büyüktopçu ve Demet Akalın gibi ünlü isimlerin sunuculuğunu üstlendiği programın yeni sunucusu belli oldu. Nursel Ergin’in neden ayrıldığı ise merak konusu olmuştu. Peki, Gelinim Mutfakta’nın yeni sunucusu kim?

NURSEL ERGİN GELİNİM MUTFAKTA NEDEN AYRILDI?

Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu uzun zamandır yürütüyordu. Ancak, programdan ayrılma kararı aldığı belirtildi. Ergin'in ayrılma sebebi olarak, ailesiyle daha fazla zaman geçirme isteği gösteriliyor. Bu değişiklik, programın izleyicileri arasında büyük bir merak konusu haline geldi ve yerine kimin geleceği araştırılıyor.

GELİNİM MUTFAKTA’NIN YENİ SUNUCUSU KİM?

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Aslı Hünel olarak belirlendi. Eylül ayında başlayacak yeni sezonda Aslı Hünel, sunucu koltuğunda yer alacak. Daha önce Show TV'de Gelin Evi programını sunan Hünel, ailesine yeterince zaman ayıramadığı ve sürekli seyahat ettiği için bu programdan ayrıldığını duyurmuştu. Şimdi ise Aslı Hünel, Kanal D'nin popüler şovu Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstlenecek.