Gelinim Mutfakta puan durumu 18 Eylül 2024: Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim kazandı?

Aslı Hünel’in sunumuyla Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşan Gelinim Mutfakta, yarışmacıların mutfakta kıyasıya rekabet ettiği heyecan dolu anlarla ekranlara gelmeye devam ediyor. Peki, 18 Eylül 2024 Gelinim Mutfakta'da günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kazanan gelin hangi isim?

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 16:23

Gelinim Mutfakta’da bugün gelinler arasındaki rekabet iyice kızıştı ve mutfakta nefes kesen anlar yaşandı. Çeyrek altını kazanmak için hünerlerini sergileyen gelinler, hem lezzet hem de sunum konusunda fark yaratmaya çalıştı. Kayınvalideler ve Aslı Hünel’in beğenisini kazanmak için büyük bir çaba gösteren yarışmacılar, hem gözlere hem damaklara hitap eden tabaklarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gün boyunca süren bu çekişmeli yarış, izleyenleri ekrana kilitlerken, günün birincisi kim oldu ve çeyrek altın kime gitti? İşte merakla beklenen Gelinim Mutfakta puan durumu!

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Haftanın ikinci gününde en yüksek puanı iki gelin aldı. Aysun ve Nur gelinler arasında çeyrek altın için kura çekimi yapıldı. Kura çekiminin sonunda çeyrek altının kazananı Nur oldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta programının 18 Eylül günü puan durumu şu şekilde:

NUR- 18 puan

AYSUN- 18 puan

RABİA- 13 puan

YASEMİN- 5 puan