Gönül Dağı 111. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Gönül Dağı son bölümden sonra 111. Bölüm fragmanı araştırılıyor. Gönül Dağı 111. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haber Giriş Tarihi: 31.01.55779 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.55779 17:00

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı son bölüm fragmanı araştırılıyor. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide yeni bölümde neler olacak, 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları, son bölümden sonra merak edildi. Gönül Dağı son bölümde neler oldu? Gönül Dağı 111. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı ne zaman, hangi kanalda?  İşte detayları…

GÖNÜL DAĞI EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Taner, Selma'nın cevabını merak ederken kendisiyle ilgili bir şeyi fark eder. Taner ne yapacaktır? Veysel babasının ısrarına rağmen çalışmakta kararlıdır. Yusuf'un gizlice çalıştığını gören ikili ne yapacaktır? Roket yatırımı için TVR Havacılık'a heyet gelecektir. Amcaoğulları her şeyin hazır olduğunu zannederken roketin olmadığını fark eder. Amcaoğulları roketi nasıl bulacaktır? Ramazan, Asuman için hayal ettiği Saz Evi'ni başka birisi kiralamıştır. Ramazan bu sorunu nasıl çözecektir? Erkan, Yeşim'in kalbini kazanmak için Filiz'den yardım ister. Filiz, Erkan'a nasıl yardım edecektir?

GÖNÜL DAĞI KONUSU

Dizi, bir gün çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşmanın hayalini kuran Taner ve iki kuzeninin kısıtlı imkanlarla mücadele ederken, unutulmaz bir olayın içinde kendilerini bulmalarını konu alıyor.

GÖNÜL DAĞI 111. BÖLÜM FRAGMANI

GÖNÜL DAĞI 111. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kardeşlerim 102. bölüm fragmanı yayınlandı!