Gönül Dağı 118. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Gönül Dağı son bölümden sonra 118. Bölüm fragmanı araştırılıyor. Gönül Dağı 118. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2023 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2023 15:16

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı son bölüm fragmanı araştırılıyor. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide yeni bölümde neler olacak, 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları, son bölümden sonra merak edildi. Gönül Dağı son bölümde neler oldu? Gönül Dağı 118. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı ne zaman, hangi kanalda?  İşte detayları…

GÖNÜL DAĞI EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Amcaoğulları, Muammer'in ölmeden önce vermiş olduğu bir sözü yerine getirmek için çabalar. Selami ile birlikte düğünü sorunsuz bir şekilde bitirmek isteyen Taner ve Ramazan neler yaşayacaktır?   Veysel, babasının ölümü yüzünden abisi Kenan'ı suçlamaya devam eder. İkili arasında gerilim devam ederken Veysel ailesiyle evden ayrılır. Aile büyükleri kardeşleri barıştırmak için toplandığında Elif, Muammer'in vasiyetini getirir. Vasiyette ne yazmaktadır?   Ciritçi, ikinci kez evladını kaybetmenin acısıyla mağaraya sığınır. Mağarada itikafa giren Ciritçi, rüyasında oğluyla ilgili ne görecektir?

GÖNÜL DAĞI KONUSU

Dizi, çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşma hayali kuran Taner ve iki kuzeninin kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği, unutulmaz bir olayın içinde kendilerini bulmalarını konu alıyor.

GÖNÜL DAĞI 118. BÖLÜM FRAGMANI

GÖNÜL DAĞI 118. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ