Gönül Dağı 119. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Gönül Dağı son bölümden sonra 119. Bölüm fragmanı araştırılıyor. Gönül Dağı 119. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2023 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2023 15:28

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı son bölüm fragmanı araştırılıyor. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide yeni bölümde neler olacak, 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları, son bölümden sonra merak edildi. Gönül Dağı son bölümde neler oldu? Gönül Dağı 119. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı ne zaman, hangi kanalda?  İşte detayları…

GÖNÜL DAĞI EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Taner, Ali sayesinde Selma'nın doğum günü olduğunu öğrenir. Hazırlık için zamanı olmayan Taner'in yardımına yakınları koşar. Taner'in Selma'ya doğum günü sürprizi ne olacaktır? Ramazan'ın kitaplarını basan yayınevi, Ramazan adına bir onur gecesi düzenleyecektir. Ramazan ve ailesi törene gitmek üzere yola koyulurlar. Törende neler yaşanacaktır? Ciritçi, Kenan, Veysel ve Dişçi Musa Muammer'in vasiyetini yerine getirebilmek için bir yola çıkmıştır. Bu yolculukta neler yaşanacaktır? Filiz bir araba yarışması olduğunu duyar. Arabası henüz hazır olmadığı için başvurma konusunda kararsız kalsa bile denemek ister. Yarışmayı kim kazanacaktır?

GÖNÜL DAĞI KONUSU

Dizi, çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşma hayali kuran Taner ve iki kuzeninin kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği, unutulmaz bir olayın içinde kendilerini bulmalarını konu alıyor.

GÖNÜL DAĞI 119. BÖLÜM FRAGMANI

GÖNÜL DAĞI 119. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ