Gönül Dağı 121. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Gönül Dağı son bölümden sonra 121. Bölüm fragmanı araştırılıyor. Gönül Dağı 121. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 13:31

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı son bölüm fragmanı araştırılıyor. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide yeni bölümde neler olacak, 121. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları, son bölümden sonra merak edildi. Gönül Dağı son bölümde neler oldu? Gönül Dağı 121. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı ne zaman, hangi kanalda?  İşte detayları…

GÖNÜL DAĞI EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Gedelli kasabası sakinleri tuvaletlerin tıkanmasıyla ne yapacaklarını şaşırır. Belediye ekipleri sorunu çözmeye çalışırlar ancak tıkanıklığın kaynağını bir türlü bulamazlar. Münir Başkan, amcaoğullarından yardım ister. Amcaoğulları sorunun kaynağını bulurlar. Bir daha bu olayın tekrarlanmaması için Taner ne icat edecektir?   Selma'nın öğrencileri hastalanır. Selma kasabada olan salgın dolayısıyla olduğunu düşünür. Tahlil sonuçlarında öğrencilerin beklenmedik bir sebepten dolayı hastalandıklarını öğrenir. Selma'nın öğretmenlik mesleği nasıl tehlikeye girecektir?    Erkan, Filiz'e bıraktığı mektubun ardından ortadan kaybolur. Sefer ve Filiz her yerde Erkan'ı ararlar. Erkan'ı bulabilecekler midir?

GÖNÜL DAĞI KONUSU

Dizi, çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşma hayali kuran Taner ve iki kuzeninin kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği, unutulmaz bir olayın içinde kendilerini bulmalarını konu alıyor.

GÖNÜL DAĞI 121. BÖLÜM FRAGMANI

GÖNÜL DAĞI 121. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ