Gönül Dağı 128. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Gönül Dağı son bölümden sonra 128. Bölüm fragmanı araştırılıyor. Gönül Dağı 128. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 13:36

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı son bölüm fragmanı araştırılıyor. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide yeni bölümde neler olacak, 128. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları, son bölümden sonra merak edildi. Gönül Dağı son bölümde neler oldu? Gönül Dağı 128. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı ne zaman, hangi kanalda?  İşte detayları…

GÖNÜL DAĞI EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Amcaoğulları kasabalının güvenini tekrar kazanmıştır. İşlerine devam ederken ağıla roket çalışmasıyla ilgili bir profesör ve ekibi gelir. Amcaoğulları yardım isteği karşısında ne yapacaktır? Selma, roketle ilgili işin içinden çıkamayan Taner'i sürpriz yaparak bir yere götürür. İkili kimi ziyarete gidecektir? Ramazan, Dişçi Musa'nın evini temizlerken bir kitap bulur. Kitap ne hakkındadır? Erkan liseden arkadaşı İrem'le görüşmeye başlar. Erkan, İrem'le görüştüğünde ne yapacaktır? Mevsim, Seyfettin'in aşk ilanına nasıl bir cevap verecektir?

GÖNÜL DAĞI KONUSU

Dizi, çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşma hayali kuran Taner ve iki kuzeninin kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği, unutulmaz bir olayın içinde kendilerini bulmalarını konu alıyor.

GÖNÜL DAĞI 128. BÖLÜM FRAGMANI

GÖNÜL DAĞI 128. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ