Gönül Dağı sezon finali: Gönül Dağı 142. bölüm sezon finali fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?

Gönül Dağı sezon finali yapıyor. Gönül Dağı 142. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Gönül Dağı sezon finalinde neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 16:19

Sevilen dizi Gönül Dağı 142. bölüm ile sezon finali yapıyor. Gönül Dağı 142. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı son bölüm fragmanı araştırılıyor. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide yeni bölümde neler olacak, 142. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları, son bölümden sonra merak edildi. Gönül Dağı son bölümde neler oldu? Gönül Dağı 142. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı ne zaman, hangi kanalda?  İşte detayları…

GÖNÜL DAĞI EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Amcaoğulları deprem icadını satın almak isteyen ekiple bir konuda anlaşamayıp yollarını ayırır. İcadı geliştirmek için destek bulmaya karar verirler. Amcaoğulları gereken maddi desteği bulabilecek midir?   Kenan ve Elif, farklı bir görüş alabilmek için Kenan'ın okuldan arkadaşının yanına giderler. Arkadaşları Elif ve bebeğinin kurtulabilmesi için bir yol söyleyebilecek midir?   Hüseyin, Selami ve Aydın, muhtarlık için aday olurlar. Seçim kampanyasına başlayan ikiliye Asuman ve Cemile destek olur. Muhtarlık seçimini kim kazanacaktır?

GÖNÜL DAĞI KONUSU

Dizi, çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşma hayali kuran Taner ve iki kuzeninin kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği, unutulmaz bir olayın içinde kendilerini bulmalarını konu alıyor.

GÖNÜL DAĞI 142. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI

GÖNÜL DAĞI 142. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ