Hintli milyarder Shirish Saraf kimdir?

Bu haber magazin gündemini kasıp kavurmuştu. Tuba Ünsal’ın sevgilisi olduğu bilinen Hintli milyarder Shirish Saraf kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 14:32

Geçtiğimiz gün Tuba Ünsal’ın arkadaşı Barbaros Altuğ’un paylaştığı bir fotoğraf ile ortaya çıkan aşk haberleri, magazin gündemine bomba gibi oturdu. Fotoğrafta aynı karede yer aldıkları görülen Tuba Ünsal’ın bir süredir Hintli milyarder Shirish Saraf ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Peki Shirish Saraf kimdir? İşte detaylar…

SHİRİSH SARAF KİMDİR?

Shirish Saraf, 12 Ekim 1967 tarihinde dünyaya gelmiş, Hintli özel sermaye yatırımcısı ve girişimci olarak tanınır. İngiltere’de Charterhouse School’da ve London School of Economics'te eğitim almıştır.

Shirish Saraf, Samena Capital’in Kurucusu, Başkan Yardımcısı ve Tazminat Komitesi üyesidir. Ayrıca, Samena Özel Durumlar Fonları ve Samena Limestone Holdings’in Yatırım Yöneticisi ve Direktörü olarak görev yapmaktadır.

Saraf, 1998 yılında kısa sürede önde gelen bölgesel kurumsal finans firmalarından biri haline gelen Oriel Investment Company'yi kurdu. Oriel Investment'ta çalıştığı dönemde, elektronik kağıt ve ekranların dünya lideri geliştiricisi ve sağlayıcısı olan ABD merkezli E Ink Corporation'ın en büyük kurucu hissedarlarından biri oldu.

Saraf, Eylül 2013'te Asian Investor tarafından özel sermaye alanında Asya'nın en etkili 25 kişisinden biri olarak listelendi.

Saraf ve eşi, Cenevre merkezli bir yardım kuruluşu olan Little Dreams Vakfı'nda aktif olarak yer almaktadır. Bu vakıf, müzik ve spor gibi alanlarda üstün yeteneklere sahip, ancak imkânları kısıtlı çocuklara destek sağlamaktadır.