Hudutsuz Sevda 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Hudutsuz Sevda dizisinin 23. Bölüm fragmanı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 16:24

Her Perşembe FOX TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerinde Denizcan Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz oynuyor. Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hudutsuz Sevda 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NE?

Küçük bir çocukken kan davası sebebiyle babasını kaybeden Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 23 yıl sonra, güçlü ve yakışıklı bir genç olarak İstanbul'dan memleketi Karadeniz'e geri döner. Amacı, sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenmek ve yeni bir hayat kurmaktır. Ancak kader, ona bu şansı tanımaz. Halil İbrahim, intikam hedefiyle yola çıkar ve hayatı, Leto'lar ailesinin üyesi Zeynep'in (Miray Daner) hayatına girmesiyle tamamen değişir.

HUDUTSUZ SEVDA 22. BÖLÜMDE NE OLDU?

Halil İbrahim hayatında ilk defa kaybetmekten korktuğu bir şey ile yüzleştiğini itiraf eder. Zeynep her ne kadar Halil İbrahim’e kavuşmuş olsa da kendisinin olana göz dikenin karşısında daha fazla sessiz kalmaz. Babalar sonunda oğullarının tadlarını annelerin de yardımı ile kaçırmayı başarır. En yıkılmaz denilen ittifaklar bile elbet bir yerden çatlak verir. Rızvan’ın tüm tehditlerine rağmen başını dik tutan Fikret, kimsenin beklemediği hamleyi yapar. Kazandık sananların heveslerini kursağında bırakır. Ne demişler ava giden avlanır… Halil İbrahim’in herkesten sakladığı gizli bir silahı mı vardır?

HUDUTSUZ SEVDA 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

HUDUTSUZ SEVDA 23. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ