Hudutsuz Sevda 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Hudutsuz Sevda dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 19.06.55743 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.55743 07:00

Her Perşembe FOX TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerinde Denizcan Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz oynuyor. Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hudutsuz Sevda 4. bölüm fragmanı yayınlandı m?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NE

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

HUDUTSUZ SEVDA 3.BÖLÜMDE NE OLDU

Zeynep ile yüzleşen Halil İbrahim, onun da yardımı ile Letolar’ı ve jandarmayı birbirine düşürüp kendine karşı açılan savaşı üç taraflı hale getirmeyi planlar. Letolar kendi dertlerinden Halil İbrahim’in peşini bırakmış gibi görünseler bile Üsteğmen Oğuz, Halil İbrahim’in ensesindedir. Halil İbrahim’in planı sayesinde Levent’ten kurtulabileceğine inanan Zeynep ise kendine daha derin bir kuyu kazdığının henüz farkında değildir.

HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aldatmak 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı!