İç Savaş (Civil War) konusu ve oyuncuları

Bugün izleyicisi ile buluşan İç Savaş filmi arama motorlarında araştırılıyor. Filmde iç savaş sırasında görev yapan bir grup gazetecinin hikayesi anlatılıyor. Bu aksiyon dolu filmi seyirciler arama motorlarında araştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 10:49

Yönetmen koltuğunda Alex Garland yer alıyor. Aksiyon türünün işlendiği film seyirciler tarafından merak ediliyor. İzleyiciler İç Savaş filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. İşte izleyicilerin merak ettiği İç Savaş filminin (Civil War) konusu nedir? İç Savaş (Civil War) oyuncuları kimler? İç Savaş (Civil War) IMDb puanı kaç? Tüm detaylarıyla haberimizde.

İç Savaş (Civil War) konusu 

İç Savaş, Amerika Birleşik Devletleri'nin çöküşe doğru sürüklendiği, gazetecilerin hayatlarının en büyük hikayesini yakalamak için yarıştığı bir yakın gelecekte geçiyor. Federal hükûmete karşı ayaklanan eyaletlerden oluşan silahlı ittifak, Batı Güçleri'ni başkente saldırmaya hazırlıyor. Bu kaotik ortamda, savaş fotoğrafçısı Lee, acımasız bir dünyayı belgelemekle kalmayıp, genç ve hevesli bir fotoğrafçı olan Jessie’ye de akıl hocalığı yapmaktadır. Lee, kendi geçmişinden gelen izlerle, Jessie’nin yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olmaya çalışırken, ikisi de Beyaz Saray’a ulaşmanın yollarını aramaktadır. Başkanla yapılacak son röportaj, her şeyin doruk noktası olacaktır. Hayatta kalma mücadelesi, etik ikilemler ve gerçekliğin sınırlarında dolanan iktidar savaşları, onların bu tehlikeli yolculuğunda birbirlerine destek olmalarını gerektirecektir.

İç Savaş (Civil War) oyuncuları

Kirsten Dunst Rolü : Lee Wagner Moura Rolü : Joel Cailee Spaeny Rolü : Jessie Nick Offerman Rolü : President Stephen McKinley Henderson Rolü : Sammy Jefferson White Rolü : Dave Nelson Lee Rolü : Tony Evan Lai Rolü : Bohai Vince Pisani Rolü : Concierge Justin James Rolü : Boykin American Soldier Jess Matney Rolü : Checkpoint Soldier Greg Hill Rolü : Pete Edmund Donovan Rolü : Eddie Simeon Freeman Rolü : Soldier Mike James Yaegashi Rolü : Corporal Alexa Mansour Rolü : Volunteer in the refugee camp Martha Bird Knighton Rolü :  older woman Melissa Saint-Amand Rolü : shop assistant Karl Glusman Rolü : Artillery observer Jin Ha Rolü : Sniper

İç Savaş (Civil War) IMDb 

Filmin IMDb puanı 7.1 olarak belirlenmiştir.