Kaçak (Mud) konusu ve oyuncuları

Kaçak, Jeff Nichols tarafından yazılıp yönetilen 2012 yapımı bir Amerikan coming-of-age drama filmidir. Filmde Tye Sheridan ve Jacob Lofland, küçük bir adada gizlenen tehlikeli bir kaçak olan Mud ile karşılaşan iki genci canlandırıyor. Gençler, Mud’ın peşindeki kişilerden kaçmasına yardımcı olmayı kabul ederek, kendilerini sürükleyici bir maceranın içine çekerler.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 16:38

Filmi merak eden izleyiciler arama motorlarında filmin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Sizler için film hakkında merak edilenleri araştırdık. İşte “Kaçak (Mud) filmi konusu nedir? Kaçak (Mud) filminin oyuncuları kimler? Kaçak (Mud) IMDb puanı kaç?” tüm detaylarıyla haberimizde.

Kaçak (Mud) filmi konusu

İki küçük çocuk, tehlikeli bir kaçakla karşılaşır. Bu karşılaşma, onların hayatlarını köklü bir şekilde değiştirir. Çocuklar, Mud’ı büyük aşkıyla bir araya getirmek için kararlıdırlar ve bu yolda cesaretle hareket ederler. Her adımda, dostluğun ve sevginin gücünü keşfederken, aynı zamanda kendi cesaretlerini de sınarlar. Bu macera hem tehlikelerle dolu hem de umutla örülüdür.

Kaçak (Mud) filminin oyuncuları

Sam Shepard  

Matthew McConaughey rolü: Mud

Michael Shannon       

Reese Witherspoon rolü: Juniper

Joe Don Baker

Sarah Paulson

Stuart Greer  

Ray McKinnon

Paul Sparks    

Michael Abbott Jr.     

Tye Sheridan rolü: Ellis

Kaçak (Mud) IMDb puanı kaç?

Filmin IMDb puanı 7.4 olarak belirlenmiştir.