Kadifeden Kesesi filmi konusu nedir? Kadifeden Kesesi oyuncuları

1971 yapımı olan film izleyici ile bu akşam TV’de buluşuyor. Başaralı oyuncu kadrosuna sahip film izleyiciler tarafından merak ediliyor. Filmi seyretmek isteyenler arama motorlarında konusunu araştırıyor. İşte merak edilen soruları ve yanıtlarını sizler için araştırdık. İşte yanıtları haberin detaylarında…

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 10:51

Kadifeden Kesesi filminin çekildiği yer, çekim yeri, hangi semtte çekildi, ne zaman çekildi, oyuncu kadrosu, konusu ne sorularının cevapları merak ediliyor. Bizde sizler için soruların cevaplarını araştırdık. İşte Kadifeden Kesesi filmi hakkında merak edilenler. 

KADİFEDEN KESESİ FİLMİ KONUSU NEDİR? 

Altınoğlu ailesinin oğulları Ali, Veli ve Mıstık, İstanbul’a okumak için gönderilmişti. Aileleri Ali’nin doktor, Veli’nin avukat ve küçük Mıstık’ın ise lisede olduğunu biliyordu. Ancak, üç kardeş aslında müzisyenlik yapıyordu. At yarışı tutkunu baba, İstanbul’da menekşe adında bir at satın almaları için oğullarına talimat verdi. Menekşe’nin sahibi Yekta ise işleri biraz zorlaştırdı. Babalarının İstanbul’a doğru yola çıktığını öğrenen üç kardeşin huzuru tamamen kaçtı.

KADİFEDEN KESESİ OYUNCULARI

Münir Özkul rolü: Veli Kadir İnanır rolü: Ali Suna Pekuysal rolü: Menekşe / Mine Feri Cansel     Kadir Savun     Şefik Döğen         Aydın Tezel     Nur Azak     Nevin Aypar     Sümer Tilmaç     Gül Vergon         Tanju Okan     Ali Demir     Mustafa Yavuz     Faik Coşkun     Mine Koşan    

KADİFEDEN KESESİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kadifeden Kesesi filmi İstanbul’da çekildi. Çekimler sırasında, şehrin farklı ilçelerinde, semtlerinde ve mekanlarında setler kuruldu. Filmin başlangıcında, İstanbul’un etkileyici deniz ve sahil manzaraları ekrana gelirken, devam eden sahnelerde Veli Efendi Hipodromu ve Sarıyer ilçesinin sahil şeridi ile Boğaz hattındaki ilçeler ve semtler yer alıyor. İstanbul’a tahsil için gelen ve çeşitli maceralara atılan üç kardeşin öyküsünü anlatan filmin çekimleri, İstanbul’un birçok güzel köşesinde tamamlandı.

KADİFEDEN KESESİ FİLMİ KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

Kadifeden Kesesi filmi 1971 yılında çekilmiştir.