Kanatlarını Aç konusu ve oyuncuları

Macera türündeki filmleri sevmeyen yoktur. Bugün izleyicisi ile buluşacak olan Kanatlarını Aç filmi macera türünde hazırlanmıştır. Yönetmen koltuğunda Nicolas Vanier’in yer aldığı film bir çocuğun başından geçenleri anlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 12:12

Bu macera dolu filmin gerçek mi olduğunu arama motorlarında araştırıyor. Sizler için Kanatlarını Aç filmi gerçek mi? Kanatlarını Aç filminin konusu nedir? Kanatlarını Aç oyuncuları kimler? Tüm detaylarıyla haberimizde yer verdik. İşte merak edilen sorular ve cevapları haberimizde.

Kanatlarını Aç filmi gerçek mi? 

Evet film gerçek bir hikayeden esinlenerek hazırlanmıştır. 

Kanatlarını Aç filminin konusu nedir? 

Thomas, 14 yaşında, annesi ve babası boşanmış bir çocuktur. Annesiyle yaşamaktadır, ancak annesinin iş nedeniyle bir süreliğine babasının yanında kalması gerekecektir. Babası, internetin olmadığı küçük bir kasabada, soyu tükenmekte olan bir kaz türüyle ilgilenmektedir. Başta kasabadan sıkılan Thomas, gün geçtikçe çevresindeki doğaya ve kazlara ilgi duymaya başlar. Babasıyla birlikte kazların yaşam alanlarını korumak için çalışırken, bu süreçte yeni arkadaşlar edinir ve kendi duygusal dünyasını keşfeder. Kazlara olan bu tutku, Thomas’ın hayatında beklenmedik bir dönüşüm yaratır ve sonunda babasıyla bağlarını güçlendirir.

Kanatlarını Aç oyuncuları 

Jean-Paul Rouve rolü: Christian Mélanie Doutey rolü: Paola Louis Vazquez rolü: Thomas Frédéric Saurel rolü:Bjorn Lilou Fogli rolü: Diane Grégori Baquet rolü: Julien Dominique Pinon rolü: Pichon Ariane Pirié rolü: Jeanne Philippe Magnan rolü: Ménard Christine Braconnier rolü: Paola's colleague Cédric Meusburger rolü: Nicolas Murielle Huet des Aunay rolü: Girlfriend Jacques Germain rolü: Prépet Matthieu Warter Ingar Helge Gimle Svein Harry Hauge