Kara Ağaç Destanı 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı 3. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Kara Ağaç Destanı 4. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 15:00

TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı, 24 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Beklenen dizi, her Cuma saat 20:00’da izleyiciler ile buluşacak...

KARA AĞAÇ DESTANI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Rahim’in ölümüyle Kara Ağaç’ta bütün dengeler altüst olur. Latif Bey, yaptığı hamleyle Celal Ağa’yı zor bir durumun içine sokar. Çıkmaza giren Ömer’e, gördüğü bir rüya yol gösterir.   O yolun sonunda karşısında Sultan’ı bulur.  Sultan, bir yandan Osman Ağa ile ilgili açığa çıkan sırrın ağırlığıyla savaşırken diğer yandan ise barajla ilgili kararını vermek üzere vicdanıyla baş başadır. Kara Ağaç, ya huzur bulacak ya da kavga, herkesi içine alarak büyük bir yangına dönüşecektir.

KARA AĞAÇ DESTANI KONUSU

Kara Ağaç Destanı”nda; 1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği yan yana anlatılırken heyecan, hüzün ve sevda kalplere dokunacak.

KARA AĞAÇ DESTANI OYUNCU KADROSU

TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Olgun Şimşek, Özlem Conker, Arman Uslu, Merih Ötürk gibi isimler Kara Ağaç Destanı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

KARA AĞAÇ DESTANI 4.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kara Ağaç Destanı dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Ağaç Destanı 4. Bölümde ne olacak? Kara Ağaç Destanı dizisinin 4. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

KARA AĞAÇ DESTANI 4. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.