Kendimizden Büyük (Bigger Than Us) konusu ve oyuncuları

SinemaTV’de izleyici ile buluşmaya hazırlanan Kendimizden Büyük filmi bugün ekranlarda yayınlanıyor. Saat 13.45’de ekran başına izleyicilerini toplayacak olan filmin yönetmen koltuğunda Flore Vasseur yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 14:01

Seyirciler film başlamadan önce merak ettiklerini arama motorlarında araştırıyor. Sizler için merak edilenleri araştırdık. İşte Kendimizden Büyük filminin (Bigger Than Us) konusu nedir? Kendimizden Büyük filminin (Bigger Than Us) oyuncuları kimler? Kendimizden Büyük (Bigger Than Us) IMDb puanı kaç? Tüm detaylarıyla haberimizde.

Kendimizden Büyük (Bigger Than Us) konusu

18 yaşındaki Endonezyalı Melati Wijsen, plastik kirliliğine karşı köklü bir aktivist olarak, eylemlerini sürdürmek ve ilham almak için dünyayı dolaşmaya karar verdi. Bu yolculuk, onun hem mücadele yöntemlerini geliştirmesi hem de diğer başarılı aktivistlerle tanışarak deneyimlerini paylaşması için bir fırsat sunuyor. Melati, farklı kültürlerdeki insanların çevre mücadelesini nasıl yürüttüğünü öğrenmek ve kendi ülkesindeki plastik kirliliği ile daha etkili bir şekilde savaşmak amacıyla bu yola çıktı.

Kendimizden Büyük (Bigger Than Us) oyuncuları 

Greta Thunberg Xiuhtezcatl Martinez Rene Silva Mohamad Al Jounde Melati Wijsen     Memory Banda Mary Finn

Kendimizden Büyük (Bigger Than Us) IMDb

Filmin IMDb puanı 6.4 olarak belirlenmiştir.