Masterchef’te kim kazandı 5 Temmuz 2024 | 5 Temmuz Masterchef’te kimler üst tura çıktı? İşte finale adını yazdıranlar…

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında heyecan dorukta! Mehmet, Somer ve Danilo şefler, elemelerin ardından başarılı olan yarışmacılar arasında üçlü bir düello düzenliyor. Bu düelloda galip gelenler, final etabına yükselmeye hak kazanıyor. Şimdi merak edilen soru: MasterChef’te kim kazandı? 5 Temmuz MasterChef'te üst tura kimler çıktı?

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 10:42

MasterChef'in heyecan dolu düelloları sonucunda finale çıkan isimler merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda bulunduğu programda yarışmacılar, üçlü düelloda yeteneklerini sergileyerek izleyicileri büyüledi. İşte MasterChef Türkiye'nin son düellolarında zafer kazananlar...

5 Temmuz MasterChef'te üst tura kimler çıktı?

MasterChef Türkiye 2024'ün başlangıcında ilk düelloda Çiğdem, Neşe ve İlkay yer aldı. Şefler, adaylardan ekşili kuru dolma yapmalarını istedi. En başarılı tabağı hazırlayan Neşe, finale çıkmayı başardı.

İkinci düello ise Barış, Muratcan ve Emre arasında gerçekleşti. Bu üçlü, enfes safranlı rizotto pişirdi. Barış, çift tadım sonrası ilk elenen isim oldu. Muratcan'ın tabağı ise finale çıkmaya yetti.

Günün üçüncü düellosunda Betül, Ebru ve Alina yarıştı. Şefler, tiramisu yapmalarını istedi. Betül'ün tatlısı pişmediği için tadım yapılmadı ve ilk veda eden isim oldu. Üst tura ise Alina geçti.

Son düelloda Hüsamettin, Bera ve Emir yer aldı. Hingel yemeği yaparak finale kalan isim Bera oldu.