MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?  

MasterChef Türkiye’de düello zamanı…MasterChef’te takımlar düelloda birebir yarıştı. MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte detaylar….

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 00:49

MasterChef’te bu akşam düello heyecanı yaşandı. En lezzetli makarnaları yapmak ve eleme adayı olmamak için ter döken yarışmacılarda düelloyu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

Masterchef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef’te makarnalar yarıştı. Danilo Şef her ne kadar makarnalardan memnun olmasa da kazanan bir takım belirlendi. Düellonun kazananı mavi takım oldu.

Masterchef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazan?

Takım dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu defa Karadeniz’in yöresel yemeği hamsi kuşunu yapmak için yarıştılar. En başarılı hamsi kuşunu yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Zübeyde bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Masterchef eleme adayı kim oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Zübeyde hem eleme potasında gitmekten kurtuldu hem de bir aday belirledi. Zübeyde eleme potasına Yudum’u gönderdi. Takım oylamasında ise Beyza’nın isimi çıktı.

MasterChef’te haftanın eleme adayları

Şirin

Kerem

Yudum Beyza