MasterChef Türkiye’de elenen yarışmacı kim oldu?

MasterChef Türkiye’de bu akşam oynanan eleme oyununda kimin yarışmaya veda ettiği merak konusu oldu ve arama motorlarında aratıldı. Peki MasterChef Türkiye’de elenen yarışmacı kim oldu? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 00:19

MasterChef Türkiye’de bu akşam kıyasıya rekabet edilen eleme oyununda kimin yarışmaya veda ettiği açıklandı. Peki MasterChef Türkiye’de elenen yarışmacı kim oldu? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de haftanın eleme oyunu oynandı ve gecenin sonunda en başarısız tabakları çıkaran yarışmacı MasterChef Türkiye’ye veda etti. Eleme potasına en son Alper’in de girmesi ile 7 kişiden oluşan potada Zübeyde, Nevzat, Emre, Akın, Eda ve Nigar bulunuyor. 7 yarışmacı arasında oynanan ilk oyunda şefler Yalova aronyasını kullanarak yaratıcı ve başarılı tabaklar çıkarmalarını istedi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

İlk oyunun sonunda en başarılı tabakları çıkaran yarışmacılar MasterChef Türkiye’ye 1 hafta daha devam etmeyi garantilerden kalan diğer yarışmacılar arasında yeni bir oyun oynandı.

İkinci etapta yarışan Akın, Zübeyde, Nevzat ve Nigar Mehmet Şef'e ait fitilli gerdan yemeğini en iyi yapabilmek için mücadele etti. 4 yarışmacı arasında son ikiye kalan Nevzat ve Zübeyde arasında gecenin en başarısız tabağını yapan ve elenen yarışmacı Zübeyde oldu.