Melike'nin yaşadıkları gerçek mi, yalan mı? Yalan 3. bölüm fragmanı yayında

Kanal D'nin yeni dizisi Yalan 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın başrollerini paylaşacağı yeni dizi Yalan, izleyici ile buluştu. Yalan 3. bölümde neler olacak? Melike'nin yaşadıkları gerçek mi, yalan mı? Gerçekler ortaya çıkacak, işte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 14:46

Süreç Film imzalı Yalan dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın paylaştığı dizi ilk bölümü ile izleyicinin beğenisine sunuldu. Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan yer alıyor. Merakla beklenen yeni dizi Yalan 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar...

YALAN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

3 Haziran Pazartesi günü yayınlanan Yalan dizisinin 2. bölümünde Melike, Hazal'ın kızı olmadığından şüpheleniyor!

Berrin ve Hazal’ın yaşadığı büyük tartışmanın ardından Melike, Berrin’in Hazal’la ne derdi olduğunu merak eder. Berrin’in Hazal’a verdiği paranın ortaya çıkmasıyla da Melike tam anlamıyla deliye döner. Berrin’in tavırları Duru’yla Haluk’u da huzursuz eder. Gerçekleri anlamak isteyen Haluk, Melike’ye öyle bir teklifte bulunur ki, başta Duru olmak üzere, herkesin hayatı baştan sona değişecektir. Kadir, Melike’nin karşısına çıkıp, ağabeyinin intikamını almaya kalkar. Ancak bu hiç de kolay değildir. Kadir’den habersiz olarak harekete geçen Zehra ise Melike’nin karşısına dikilir. Bu defa Melike için tüm yollar kapanmış gibidir.

YALAN DİZİSİ KONUSU

Süreç Film'in yapımını üstlendiği, Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yapımcılığını yaptığı heyecan verici yeni dizi Yalan'ın ilk tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. Tanıtım filmi, "Abla, Hazal sana emanet." cümlesiyle başlıyor ve Melike karakterinin dramatik hikayesiyle devam ediyor. Melike'nin tutuklanarak cezaevine girmesiyle başlayan sahneler, izleyicilere duygusal bir yolculuk sunuyor. Yıllar sonra cezaevinden çıkıp kızına kavuşan Melike'nin, aslında bir yalanın içinde olduğuna dair ipuçlarını gösteren sahneler de dikkat çekiyor. Tanıtım, güçlü oyuncu kadrosuyla da büyük beğeni topluyor.

YALAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Yalan dizisinin oyuncu kadrosunda, Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat gibi başarılı isimler yer alıyor.

YALAN 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yalan dizisi 3. fragmanı yayınlandı. Yalan 3. bölümde neler olacak?

YALAN DİZİSİNİN 3. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.