Müge Anlı'daki cinsel istismar olayında gelişme: Anne Fitnat Ertekin tutuklandı

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında mide bulandıran bir olay yaşandı. Selahattin Yalnız ve Fitnat Ertekin çifti, üvey kızlarının kendilerini uyku ilacı ile uyutup evdeki 65 bin lirayı alarak kaçtığını iddia etti. Ancak gerçekler çok farklıydı. Müge Anlı'da bulunan kızlar, yıllardır istismar edildiklerini videolarla kanıtladı. Müge Anlı'nın "2. Palu ailesi" olarak nitelendirdiği olayda Selahattin tutuklanarak emniyete götürüldü, anne Fitnat Ertekin ise serbest bırakıldı. Selahattin'in 11 çocuğu daha olduğu ve komşunun kızına da tecavüz ettiği ortaya çıktı. Anlı, bugünkü yayında Fitnat Ertekin'in yeniden gözaltına alındığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 10:30

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında, tüm Türkiye'yi derinden sarsan bir olay meydana geldi.

Muğla'da 17 Mayıs Cuma günü kaybolan 23 yaşındaki Figen Tülay Bayındır ve 18 yaşındaki arkadaşı Bahar Demir, kaybolmalarının 15. gününde bulundu.

Gerçek, Müge Anlı'da ortaya çıktı. Kayıp kızlarını aramak için stüdyoya gelen Selahattin Yalnız'ın, kızlara cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Olayın ardından polis ekipleri, üvey baba Selahattin'i tutuklayarak emniyete götürdü. Anlı, bugünkü yayında hafta sonu yaşananları anlattı.

Anne Fitnat ve üvey baba Selahattin, savcıya 5 saat boyunca ifade verdiler. Gece yarısından sonra tamamlanan ifadelerde, anne, istismara maruz kaldığını ancak korktuğu için bunu söyleyemediğini itiraf etti.

Selahattin'in, istismarı reddettiği öğrenildi. Sonuç olarak, Selahattin cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne ise suça iştirakten suçlu bulunmakla birlikte serbest bırakıldı. Bahar'ın ablası Gizem ise koruma altına alındı.

Selahattin ile ilgili çarpıcı gerçekler de ortaya çıktı. Anlı, Selahattin'in Avustralya'ya gittiğini, 11 çocuğu olduğunu ve 9 çocuğu daha istismar ettiğini açıkladı.

Selahattin'in dayısı Necati Bayar, yayına bağlanarak şunları anlattı:

Bayar, Selahattin'in ilk eşini kalçasından bıçaklayarak Avustralya'da akıl hastanesinde yattığını belirterek, "Farklı evlilikler yaşadı. Kıbrıslı biriyle evlendi. Bu evlilikten doğan ilk çocuğu 3-5 yaşları arasında istismara uğradı. İkinci kız çocuğu 4 yaşındayken istismara uğradığını belirtiyor. Ortanca çocuk ise 6 ila 11 yaşları arasında istismara uğradığını ifade ediyor. Ayrıca, komşusunun 16 veya 18 yaşındaki kızına da istismarda bulunmuş. Kız hamile kaldı ve bu ilişkiden doğan çocuğu dünyaya getirdi. Bebeği doğrudan hastaneden yurda vermişler."

Üçüncü olarak yine Avustralyalı bir kadınla evlenmiş, ondan da iki kızı ve bir oğlu bulunuyor. Bu kadını da darp ettiği için cezaevine girmiş. Diğer eşi çocuklarının velayetini almış ve sınır dışı edilmiş. Diğer eşinden olan çocuğun da tecavüze uğradığını söylüyor. Bana 4 sayfa ifade var, size gönderebilirim." şeklinde konuştu.

Selahattin'in çocuklarından birinin Yunan asıllı olduğu belirlendi. Öte yandan, Selahattin'in Avustralya'da haberlere çıktığı ve hapishaneden kaçtığı iddia ediliyor.

Selahattin hakkındaki gerçekler korkutucu olsa da, kızlarından özür dilemek için programa çıkan Fitnat, kızı Tülay'ı öpmeye çalıştı. Ancak Tülay, annesinin bu istismara göz yumduğu için ona sarılmak istemedi.

Fitnat'ın "Kızlarım benimle gelebilirler. Selahattin için Tülay artık bitmiş durumda. Selahattin, Tülay'ın aylığını kesmiş" sözleri, herkesi şaşırttı.

Kızlar, tıpkı anneleri gibi babaanneleri Sadıka Bayar'ın da her şeyden haberdar olduğunu belirtti.

Yayına bağlanan Sadıka Bayar, suçlamaları reddetti. Ancak komşular ve tanıklar, Bayar'ın her şeyden haberdar olduğunu, fakat oğlunu korumayı tercih ettiğini doğruladı.

Yayının ardından annesine kırgın olduğunu söyleyen Tülay, Bahar ile birlikte amcasının yanında yaşayacaklarını ifade etti.

Müge Anlı, bugünkü yayında flaş bir gelişmeyi duyurdu. Anlı, Fitnat Ertekin'in yeniden gözaltına alındığını açıkladı.

Annesinin gözaltına alındığına üzülmeyen Tülay, yayına bağlanarak, "İyi yapmışlar. Çok sevindim. Biz iyiyiz. Yarın işe başlayacağım" dedi.

Anlı ise, "Kızı da bir şey diyemiyorum. Annesi göz yummuş. İnşallah hayata adapte olabilirler" şeklinde konuştu.