Ölmek için Bir Gün konusu nedir? Ölmek için Bir Gün oyuncuları

Ölmek İçin Bir Gün filmi, bugün televizyon ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Wes Miller'in bulunduğu sevilen yapının başrollerinde birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Ölmek İçin Bir Gün filminin konusu ne? Ölmek İçin Bir Gün oyuncuları kim? Sorularının cevabını sizler için araştırdık.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 10:36

Bugün yayınlanacak filmi izlemeyi düşünenler filmin konusunu arama motorlarında araştırılıyor. Filmin başrollerini; Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch paylaşıyor. Peki Ölmek için Bir Gün konusu nedir? Ölmek için Bir Gün oyuncuları kimler? Sizler için araştırdık. İşte detaylar. 

ÖLMEK İÇİN BİR GÜN KONUSU NEDİR?

Eski askeri operasyon subayı Conner Connolly, karısının kaçırılmasıyla karşı karşıya kaldı. Çetenin lideri Brice Mason, karısını geri alabilmesi için Conner’a iki milyon dolar tazminat talep etti. Ancak Conner’ın bu parayı toplamak için sadece bir günü vardı. Conner, eski ekibini yeniden toplamak zorunda kaldı: Alex, güvenlik sistemlerini aşma uzmanı; Samantha, strateji ve planlama konusunda yetenekli; Jake, hızlı kaçışlarda ustalaşmış araç sürücüsü; ve Lena, sosyal mühendislikte usta bir isim. Ekip, şehrin yozlaşmış polis şefi Walter Drake’in desteğiyle çeteye ait hedefleri soygunlar yaparak parayı topladı. Sonunda, Conner ve ekibi, Brice Mason ile yüzleşip parayı ödeyerek karısını kurtarmayı başardı. Ancak bu zorlu süreç, şehirdeki suç ve yozlaşmanın hala devam ettiğini gösterdi. Conner ve ekibi, zaferlerini kutlayarak bir süreliğine huzuru buldular.

ÖLMEK İÇİN BİR GÜN OYUNCULARI

Bruce Willis Rolü : John McClane Jai Courtney Rolü : Jack McClane Sebastian Koch Rolü : Yuri Komarov Mary Elizabeth Winstead Rolü : Lucy McClane Yuliya Snigir Rolü : Irina Komarov Radivoje Bukvic Rolü : Alik Cole Hauser Rolü : Mike Collins Amaury Nolasco Rolü : Murphy Sergey Kolesnikov Rolü : Viktor Chagarin Roman Luknar Rolü : Anton Pavel Lychnikoff Rolü : Cabbie Melissa Tang Rolü : Lucas Rico Simonini Rolü : Colonel April Grace Rolü : Sue Easton Cooper Thornton Rolü : S2 Megalyn Echikunwoke Rolü : Pretty Reporter Iván Kamarás Rolü : G-Wagon Driver Attila Árpa Rolü : Russian Mafia Member Nikolett Barabas Rolü : Anna Peterova Sergej Onopko Rolü : Russian Mafia Member Catherine Kresge Rolü : Neiderbrook Ivan Fenyo Rolü : Mi-26 Navigator Scott Michael Campbell Rolü : Campbell Aldis Hodge Rolü : Foxy Joe Massingill Rolü : Pac-Man Justin Smith Rolü : Meyers Orsányi Iván Rolü : Alik's Soldier Tsogtsaikan Narantsogt Rolü : Alik's Soldier

ÖLMEK İÇİN BİR GÜN İMDB PUANI KAÇ?

Filmin IMDb puanı 10 üzerinden 3.5 olarak belirlenmiştir.