Poyraz Zeytinyağları WorldFood Moskova’da

Poyraz Zeytinyağları, uluslararası fuarlara katılmayı sürdürüyor. Poyraz Zeytinyağları, Rusya’nın başkenti Moskova’da 17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 33. Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarı WorldFood Moskova’ya katıldı. Fuara Poyraz Zeytinyağı’nı temsilen Poyraz Zeytinyağları İhracat Müdürü Gamze Karabulut katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 11:48

Dört gün süren WorldFood Moskova’nın sektörün en önemli fuarlarından biri olduğunu ifade eden Poyraz Zeytinyağları İhracat Müdürü Gamze Karabulut, 40’dan fazla ülkeden 1100 üzerinde firmanın fuara katılım gösterdiğini aktardı.

Yeni pazarlara açılmak için farklı coğrafyalardaki fuarlara katılım göstermeyi çok önemli bulduklarını belirten Karabulut, Moskova’daki bu fuarda Türkiye’ye ayrılan bölümün büyük ilgi gördüğünü söyledi. Var olan müşteriler ile standart görüşmelerinin dışında bu tip fuarlarda da bir araya gelerek toplantılar yaptıklarını ifade eden Karabulut, “Burada katılımcı olan müşterilerimizi ziyaret ederek hem sektörler hakkında bilgiler alıyoruz hem de Türkiye’nin zeytinyağını daha geniş kesimlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Son derece başarılı bir fuar geçirdiğimizi söyleyebilirim” dedi.