Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Erdal ile Ece konusu nedir?

Şahan Gökbakar hayranlarının merak beklediği Erdal ile Ece konusu nedir? İşte film hakkındaki detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 10:21

İzleyiciyle buluşturduğu hemen her filmi yüksek izlenme sayılarına ulaşan ve her yaştan insan tarafından severek izlenen Şahan Gökbakar, Erdal ile Ece isimli yeni filmi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Günümüz evlilik ilişkilerine dair pek çok kesitin yer alacağı söylenen bu filmde, izleyici yer yer romantik anlar yaşarken kimi zaman da kendini gülerken bulacak. Erdal ile Ece konusu nedir? Filme ilişkin bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Erdal ile Ece konusu nedir?

Erdal ile Ece filmi, araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşan Erdal ile kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan Ece'nin hikayesini anlatıyor. Erdal, kuzeni Oğuz'la birlikte bu işi yaparken, Ece ise kurumsal bir şirkette profesyonel bir kariyere sahiptir. Her ne kadar zıt dünyalara sahip olsalar da Erdal ile Ece çifti uzun yıllardır birlikte mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Romantik ve komik anlarla dolu olan bu film, Erdal ile Ece'nin yaşadığı çeşitli olayları konu alır.

Erdal ile Ece filmi kaç bölümden oluşuyor?

İzleyicilere keyifli dakikalar yaşatma iddiasına sahip olan Erdal ile Ece filmi, 'Diyet, Kıskançlık ve Östrojen' başlıkları altında üç ayrı bölümden oluşuyor.

Erdal ile Ece süresi ne kadar?

Erdal ile Ece filmi, 105 dakika boyunca beyazperdede seyirciyle buluşacak.

Erdal ile Ece yönetmeni kim?

Erdal ile Ece filminin yönetmeni Togan Gökbakar’dır.

Erdal ile Ece ne zaman gösterime girecek?

Erdal ile Ece filminin vizyon tarifi 23 Şubat 2024’tür.

Erdal ile Ece oyuncuları

Şahan Gökbakar

Seda Türkmen