Sandık Kokusu ilk fragmanı yayınlandı! Sandık Kokusu ilk tanıtımı

Show TV ekranlarının yeni dizisi Sandık Kokusu dizisinin, ilk tanıtımı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 27.02.55834 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.55834 07:00

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Sandık Kokusu'nun, yönetmenliğini Nezaket Coşkun yönetirken, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür, kreatif danışmanlığını ise Zeynep Günay üstleniyor. İzleyiciler yeni dizi Sandık Kokusu fragmanı yayınlandı mı şeklinde arama motorlarında araştırmaya koyuldu. Sandık Kokusu fragman yayınlandı mı? İşte merakla beklenen yeni dizi Sandık Kokusu'nun yayınlanan ilk tanıtımı...

SANDIK KOKUSU KONUSU

Show TV'de yayınlanacak olan, merakla beklenen dizinin çekimlerine Adana’da başlandı ve çekimler İstanbul’da devam etti. Yayın tarihi için gün sayılan ‘Sandık Kokusu’ dizisi, paylaşılan etkileyici tanıtım ile sosyal medyada da heyecan yarattı. Ekran için gün sayan dizi; üç çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana'dan İstanbul'a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesini etkileyici bir anlatımla ekrana taşıyacak. ‘Sandık Kokusu’ güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturacak. Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

SANDIK KOKUSU OYUNCU KADROSU

Sabırsızlıkla beklenen yeni dizi Sandık Kokusu'nun oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Kayhan Açıkgöz, Levent Can, Seda Türkmen, Şahin Sancak, Ergun Kuyucu, Nalan Yavuz, İnci Şen ve Mina Akdin gibi isimler Sandık Kokusu isimli yeni dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

SANDIK KOKUSU  İLK TANITIMI YAYINLANDI

SANDIK KOKUSU İLK TANITIMI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Şahane Hayatım 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı!