Semih Yalçın oğlu Turan İlteber Yalçın kimdir? Turan İlteber Yalçın neden öldü?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın kimdir? Turan İlteber Yalçın neden öldü? İşte merak edilen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 15:04

Ankara'nın Altındağ ilçesindeki acı olayda, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın, Ankara Kalesi surlarından düşerek hayatını kaybetti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın oğlu Turan İlteber Yalçın’ın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Semih Yalçın oğlu Turan İlteber Yalçın kimdir? Turan İlteber Yalçın neden öldü? İşte tüm detaylar...

Turan İlteber Yalçın kimdir?

Turan İlteber Yalçın, 9 Ağustos 1986 doğumlu ve 33 yaşında hayatını kaybetmiştir. Evli olan Yalçın, bir çocuk babasıydı. MHP'de üç dönem milletvekilliği yapmış olan ve şu anda MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Semih Yalçın'ın da dört çocuğundan biridir. İlteber Yalçın'ın annesi Mükerrem Yalçın'dır ve üç kardeşi vardır. İlteber Yalçın, babası gibi MHP'ye gönül vermişti ve Yeni Düşünce adlı sitede köşe yazarlığı yapmaktaydı.

Turan İlteber Yalçın neden öldü?

Ankara Kalesi'nde gece vakti meydana gelen acı olayda, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın ve arkadaşı Arif Fidanboy, kale surlarından yaklaşık 70 metre yükseklikten kayalıklara düştü. Turan İlteber Yalçın olay yerinde hayatını kaybederken, Arif Fidanboy ağır şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Turan İlteber Yalçın'ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna nakledildi. Olay sırasında kalede bulunan diğer kişiler ise ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Halk, soruşturmanın adil bir şekilde yürütülmesini ve yaşananların detaylı bir şekilde aydınlatılmasını bekliyor.

Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın incelemelerde bulunduğu, Semih Yalçın'ın ise hemen acı haberi alır almaz olay yerine geldiği belirtildi. Devlet Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker ve MHP milletvekilleri de Semih Yalçın'a destek olmak amacıyla olay yerine ulaştı.

Soruşturma Cinayet Büroya Devredildi!

Ankara Kalesi'nde yaşanan bu trajik olayın ardından başlatılan soruşturma cinayet bürosuna devredildi. Olayla ilgili detaylar netleştirilmeye çalışılırken, son olarak üç kişi gözaltına alındı.