Suç Ortağı konusu nedir? Suç Ortağı oyuncuları kimlerdir?

2012 yapımı Amerikan aksiyon filmi olan Suç Ortağı filmin başrollerinde Nicolas Cage, Danny Huston gibi ünlü isimler yer almaktadır. Filmi izlemeyi düşünenler arama motorlarında merak ettiklerini araştırıyorlar. Peki Suç Ortağı konusu nedir? Suç Ortağı oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 13:52

Aksiyon, gerilim türlerinin işlendiği Suç Ortağı filmi izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu tür filmleri sevenler konusunu ve oyuncularını araştırıyor. İşte seyircilerin araştırdıkları “Suç Ortağı filminin ımdb puanı kaç? Suç Ortağı konusu nedir? Suç Ortağı oyuncuları kimlerdir?” sorularının yanıtları haberimizde. 

SUÇ ORTAĞI KONUSU NEDİR?

 Will Montgomery hapishaneden yeni tahliye olmuş eski bir hırsızdır. 10 milyon dolarlık bir soygun gerçekleştirmiş ama yakalanmıştır. Soyduğu kokain kaçakçısı mafya ise şimdi uğradıkları zarara karşılık kızını kaçırmıştır. Adamların istediği parayı bulması içinse sadece 12 saati vardır. Sevgilisi ile New York'ta bu kadar çok parayı bulmanın yollarını arayan Will'in tek çaresi, özgürlüğünü tehlikeye atıp, eski hırsızlık deneyiminden yararlanmaktır.

SUÇ ORTAĞI OYUNCULARI 

Nicolas Cage Rolü : Will Montgomery Josh Lucas Rolü : Vincent Danny Huston Rolü : Tim Harlend Malin Åkerman Rolü : Riley Jeffers Sami Gayle Rolü : Alison Loeb Edrick Browne Rolü : Jacobs Mark Valley Rolü : Fletcher Barry Shabaka Henley Rolü : Reginald M.C. Gainey Rolü : Hoyt J.D. Evermore Rolü : La recrue Garrett Hines Rolü : Aaron Kevin Foster Rolü : Le policier à moto Tanc Sade Rolü : Pete Dan Braverman Rolü : Lefleur Marcus Lyle Brown Rolü : Matthews Matt Nolan Rolü : Tessler Tyler Forrest Rolü : Le chauffeur de taxi Shanna Forrestall Rolü : L’assistante de Harlend Joe Nin Williams Rolü : Agent FBI n°2

SUÇ ORTAĞI FİLMİNİN IMDB PUANI KAÇ?

Filmin IMDb puanı 5.5 olarak belirlenmiştir.