Survivor’da acil konsey: Nagihan Karadere elenecek mi?

Survivor All Star'da bu akşam Nagihan Karadere için acil konsey toplandı. Peki, Nagihan Karadere elenecek mi? Gözler TV8 ekranlarında. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 00:43

Survivor All Star yarışmasının sevilen yarışmacılarından Nagihan Karadere'nin sağlık durumu ve yarışmadaki kaderi merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere ile acil durum konseyi düzenledi. Yapılan bu konsey, Nagihan'ın Survivor macerasının geleceği hakkında belirleyici oldu. Peki, Nagihan Karadere elenecek mi? Detaylar haberimizin devamında.

NAGİHAN KARADERE ELENECEK Mİ?

Survivor All Star'ın heyecan dolu dokunulmazlık oyununda yaşanan üzücü anlardan biri gerçekleşmişti. Yarışmacılardan Nagihan, oyun esnasında yaşadığı bir düşme sonucunda acı içinde kıvranarak yere düşmüştü. Durumun ciddiyeti üzerine hemen sağlık ekipleri seferber edilmiş ve Nagihan ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Nagihan'ın sağlık durumuyla ilgili detaylar ve yaşananlar, Survivor takipçileri tarafından büyük bir endişeyle beklenirken, 10 Mart 2024 tarihinde (bugün) Survivor All Star'da acil durum konseyi toplandı ve burada Nagihan'ın kaderi belirlendi.

Acil durum konseyinde Acun Ilıcalı, Karadere'ye sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. Doktorlardan net bir rapor gelmediğini dile getiren Ilıcalı, Nagihan Karadere'ye tekrar oynaması halinde sakatlığının artabileceğini söyleyerek son sözü kendisine bıraktı. Normal hayatını etkileyecek birşey olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı yarışmacıya seneye de Survivor'a katılabileceğini ve Türkiye'de tedavi görmesi gerektiğini belirtti ve kararı Survivor Nagihan'a bıraktı.

''ŞAMPİYONLUĞU RAFA KALDIRDIK''

Başarılı yarışmacı Nagihan Karadere gözyaşları içinde daha önce 6 ay felç bir şekilde yattığını belirterek, şu anki yaşadığı sağlık sorununun daha fazla büyümemesi adına Türkiye'de tedavi göreceğini fakat Survivor'a devam etmek istediğini tedavi olduktan sonra ise tekrar kırmıza takıma dönmek istediğini belirtti. Survivor All Star'da final hayali kurduğunu dile getiren Karadere, '' Mustafa Kemal ile birlikte finale kalma hayalimiz vardı fakat şu an böyle bir durum söz konusu değil. Şampiyonluğu rafa kaldırdık.'' ifadelerini kullandı.

Nagihan Karadere şöyle devam etti:

"Eğer ayrılırsam, o anın acısı daima benimle olacak ve onu değiştirmeye çalışacağım ama bir türlü başaramayacağım ve bu travmayla yaşamak istemiyorum. Burası ve sizler benim için çok değerlisiniz. Kendimi denemek istiyorum, ancak doktorumun gözetiminde ve sağlığımı riske atmaksızın. Çünkü sağlık her şeyden önemlidir. Sevenlerimi üzmek istemiyorum. Kaçmak kolaydır, ancak mücadele etmek zordur. Bu yüzden, varımı, yokumu ortaya koyarak doktorumla birlikte iyileşme sürecine girmek istiyorum. Sonuç ne olursa olsun. Eğer başarılı olamazsam, hızla Türkiye'ye dönüp gerekli ameliyatımı olmak istiyorum."

‘'ACIM ÇARPI 10’’

Survivor'da takımının kazanıp kazanamadığını ve elenen isim oluğ olmadığını merak eden Nagihan Karadere'ye Acun Ilıcalı son durumlar hakkında bilgi verdi ve Mustafa Kemal'in düello sonrası yarışmadan elenen isim olduğunu söyledi. Bunun üzerine Karadere, Mustafa Kemal Kurt’un elendiğini duyunca gözyaşlarını tutamadı ve şunları söyledi:

''En iyi bayrak arkadaşımdı en iyi takım arkadaşımdı. O kadar iyiydi ki atışları çok yetenekliydi. Biz finale gideceğimizi hayal etmiştik, inanamıyorum nasıl kaybettiğine... Acım çarpı 10’’