Taş Kağıt Makas sezon finali yapıyor! Taş Kağıt Makas'ın 14. bölüm sezon finali fragmanı sizlerle. Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Taş Kağıt Makas 14. bölüm ile sezon finali yapıyor. Bu hafta Taş Kağıt Makas'ın 14. sezon finali bölümünde neler yaşanacak? İşte merakla beklenen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 15:05

Taş, Kağıt, Makas dizisi severlerine üzücü haber, sizleri kısa bir ayrılık bekliyor. Taş, Kağıt, Makas 14. bölüm ile sezon finali yapacak. İşte Taş Kağıt Makas'ın 14. sezon finali fragmanı...

Kanal D'nin sevilerek takip edilen dizisi, her Çarşamba saat 20:00’da izleyiciler ile buluşuyor... Senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı yeni dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin ilk bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜMDE NE OLDU?

29 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin 13. bölümünde Umut ve Harun en yakınlarından gelen ihanetlerle sarsılıyor!

Yeniden yargılama sürecinde Neşet’in bir anda ortaya çıkması, Umut’un tüm planlarını alt üst eder. Cinayet gecesini adım adım çözmeye devam ederken, babası Rıza çok önemli bir detay daha hatırlar. Umut, o geceyi aydınlatmak zorundadır.

Harun Yakar, Kadri Palaz’ın gerçek kimliğini ortaya çıkarır. Aralarındaki büyük yüzleşmeden sonra artık yollarını ayırmaya karar verir. Elindeki tüm belgelerle Alev’e giden Harun, Kadri’nin ve Emirkıranlar’ın tüm suçlarını ortaya dökecektir.

Umut, Harun ve Alev bir araya gelip, Emirkıranlar’ı yerle bir edecek büyük bir operasyonun hazırlığındadır. Bu hazırlığın farkına varan Fecir ve Rüya ayaklanırlar. Ailelerini korumak için birlik olmaktan başka şansları yoktur.

Umut hem babasının özgürlüğü için mücadele etmeye hem de önüne engel çıkaran herkesle savaşmaya kararlıdır. Süreyya’yı deşifre edip, cinayet gecesinde yaşananları ortaya çıkarabilecek midir?

TAŞ KAĞIT MAKAS KONUSU

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır. Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir ise bu savaşın diğer tarafında yer alır. Bu güçler arasında değişen dengede, alzheimer hastası babası için hayatını ortaya koyan Umut’un verdiği adalet savaşını izleyeceğiz.

TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCU KADROSU

Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS 14.BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI

Taş Kağıt Makas dizisinin 14. Bölüm fragmanı yayınlandı. Taş Kağıt Makas 14. Bölümde ne olacak? Taş Kağıt Makas dizisinin 14. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

TAŞ KAĞIT MAKAS 14. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.