Tek Kalan (Odd Man Rush) filminin konusu ve oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Doug Dearth’ın yer aldığı film bugün izleyici ile bir araya geliyor. Spor ve dram türlerinin işlendiği film arama motorlarında araştırılıyor. Bir gencin hayalini konu edinen filmi sizler için araştırdık.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 11:35

İşte Tek Kalan filmi hakkında merak edilenler ve daha fazlası haberimizin detaylarında. Tek Kalan (Odd Man Rush) filminin konusu nedir? Tek Kalan (Odd Man Rush) filminin oyuncuları kimler?  Tek Kalan (Odd Man Rush) IMDb puanı kaç? Tüm detaylarıyla haberimizde.

Tek Kalan (Odd Man Rush) filminin konusu

Bobby Sanders’ın en büyük hayali profesyonel bir buz hokeyi oyuncusu olmaktır. İsveç’te bir ligde mücadele eden Bobby, bir gün yerel bir markette karşılaştığı Mia adındaki bir kızla tanışır ve ona aşık olur. Bu yeni ilişki, Bobby’nin hayatında beklenmedik bir dönüm noktası yaratır. Mia, Bobby’nin tutkusunu ve hedeflerini anlamakta son derece destekleyici olsa da, aynı zamanda onun kariyerine odaklanmasını da zorlaştırır. Bobby, hayalleri ile aşkı arasında bir denge kurmak zorundadır. Acaba, Mia ile olan bu ilişki, onu daha da güçlendirip hayallerine ulaşmasında bir motivasyon kaynağı mı olacak, yoksa dikkatini dağıtarak kariyerine engel mi olacaktır?

Tek Kalan (Odd Man Rush) filminin oyuncuları

Dylan Playfair

Bjørn Alexander Brem          

Caspar Phillipson       

Kazy Tauginas

Martin Harris 

Casper Andreas         

Karen Elise Baldwin   

Richard Lounello        

Kate Mcgarrigle        

Robert Bozek

Tek Kalan (Odd Man Rush) IMDb

Filmin IMDb puanı 5.4 olarak belirlenmiştir.