Tokat kurban kesim yerleri 2024: Tokat’ta kurban pazarları nereye kurulacak?

Tokat'ta 2024 Kurban Bayramı için kurban pazarlarının kurulacağı yerler ve kurban kesim alanlarının nerede olacağı vatandaşların merak konusu oldu. Tokat'ta kurban satış noktalarının nerelerde bulunacağı ve kesim işlemlerinin gerçekleştirileceği yerler araştırılıyor. Tokat'ta hayvan pazarlarının ve kesim yerlerinin konumları gündemde. Peki, Tokat’ta kurban pazarları ve kesim yerleri nerelerde olacak?

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 14:35

Tokat Müftülüğü tarafından yayımlanan listede 2024 yılı Tokat ayin pazarları ve satış noktalarının yerleri açıklandı. Tokat'ın kurban kesim yerleri ve satış noktaları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kurban pazarlarının hangi bölgelerde kurulacağı ve kesimin nerede yapılacağı konusunda araştırmalar sürüyor. Peki, Tokat kurban kesim yerleri ve kurban pazarları nereye kurulacak?

TOKAT KURBAN SATIŞ YERLERİ NEREDE?

Tokat kurban satış yerleri belirlendi. Detaylı bilgiye ulaşmak için Tokat Müftülüğü'nün yayınladığı listeye göz atabilirsiniz.

TOKAT KURBAN SATIŞ YERLERİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

TOKAT'TA KURBAN KESİM YERLERİ NEREYE KURULACAK?

Bu yıl Tokat'ta kurban pazarlarının ve hangi ilçelere kurulacağının merak edildiği belirtiliyor. 2024 yılı için kurban kesim yerlerinin Tokat Müftülüğü tarafından listelendiği açıklandı. Kurban kesim yerlerine dair detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

TOKAT KURBAN KESİM YERLERİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN? Arefe Günü: 15 Haziran Cumartesi Kurban Bayramı 1. Günü: 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 2. Günü: 17 Haziran Pazartesi Kurban Bayramı 3. Günü: 18 Haziran Salı Kurban Bayramı 4. Günü: 19 Haziran Çarşamba Kurban Bayramı Tatili: 20 Haziran Perşembe Kurban Bayramı Tatili: 21 Haziran Cuma Kurban Bayramı Tatili: 22 Haziran Cumartesi Kurban Bayramı Tatili: 23 Haziran Pazar