Ünlü model Irina Shayk kimdir? Irina Shayk nereli?

Ünlü model İrina Shayk hakkında bilgiler merak edildi. Peki Irina Shayk kimdir? İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 11:34

Ünlü model Irina Shayk'ın hayatı merak ediliyor ve sıkça araştırılıyor. Peki Irina Shayk kimdir? Detaylar sizin için hazırladığımız içerikte...

Irina Shayk kimdir?

6 Ocak 1986 tarihinde dünyaya gelen İrina Shayk, doğum adıyla İrina Şeyhlislamova olarak bilinir. Babası tarafından Tatar kökenli olan, Rusya doğumlu bir modeldir.

Shayk, Rusya'nın Yemanjelinsk kentinde, bir Rus anne ve Tatar bir baba tarafından dünyaya gelmiştir. Altı yaşında piyano çalmaya başladı ve dokuz yaşında bir müzik okuluna kaydoldu. Yedi yıl boyunca müzik eğitimi aldı, piyano çaldı ve koroda şarkı söyledi. Babası, 14 yaşındayken pnömoni komplikasyonlarından dolayı vefat etti. Bu durum aileyi maddi olarak zorladı ve annesinin aile için iki işte çalışması gerekti.

Liseyi bitirdikten sonra, Shayk pazarlama üzerine eğitim aldı, ancak başarılı olamadı ve daha sonra büyük kız kardeşiyle birlikte bir güzellik okuluna kaydoldu. Bu okulda, yerel bir model ajansı tarafından güzelliği fark edildi. "Miss Chelyabinsk 2004" güzellik yarışmasına katılmaya davet edildi ve yarışmayı kazandı.

Irina Shayk'ın kaç çocuğu var?

2010 yılında ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilişki yaşadı ve bu ilişkiyi 2015 yılı Ocak ayında sonlandırdı. Şu anda ünlü Amerikalı oyuncu Bradley Cooper ile birliktedir. 21 Mart 2017'de Shayk ve Cooper'ın Los Angeles'ta doğan kızları Lea de Seine Shayk Cooper oldu.

2007'den bu yana yaptığı çeşitli modellik çalışmalarıyla tanınan İrina Şayk, kusursuz fiziğiyle birçok ajansın dikkatini çekti ve özellikle bikinili pozlarıyla birçok dünya çapında ünlü derginin uluslararası edisyonlarının kapağında yer aldı.

Alberta Ferretti, Givenchy, La Perla, Roberto Cavalli, La Senza, Morellato, bebe, Lord & Taylor, Lacoste, Armani Exchange, Guess, Saks Beşinci Cadde, Victoria'nın Gizemi ve Avon gibi markaların reklam kampanyalarında yer aldı. Ekim 2015'te yeni L'Oréal Paris Uluslararası Sözcüsü olarak atandı.

Shayk, Rusya'da hasta çocuklara bakım hizmeti sunan Pomogi yardım derneği'nin resmi Büyükelçisidir. Ayrıca, 2014 yapımı "Hercules: The Thracian Wars" ve "Top Model po-russki" gibi filmler ve televizyon programlarında da yer almıştır.