Ünlü oyuncu Eda Ece ile evli olan Buğrahan Tuncer kimdir? Tuncer ve Ece çiftinin bebeklerinin ismi ne oldu?

Ünlü oyuncu Eda Ece ve başarılı basketbolcu Buğrahan Tuncer, bebek sevinciyle dolu bir gün yaşadı. Çift, bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşarken, sevdikleriyle paylaştıkları bu anı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Peki Buğrahan Tuncer kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 16:32

Ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer ile oyuncu Eda Ece'nin 21 Haziran'da gerçekleşen nikah töreninin ardından sevinçli bir haber geldi. Bebekleri dünyaya geldi ve çiftin kızlarına verdikleri isim de ortaya çıktı. Tuncer ile Ece çiftinin bebeklerine verdiği isim ne oldu? Peki Buğrahan Tuncer kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Tüm detaylar haberimizin devamında….

Buğrahan Tuncer kimdir?

Ahmet Buğrahan Tuncer, 23 Mart 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir Türk milli basketbolcudur. Oyun kurucu ve şutör gard pozisyonlarında başarılı performans sergilemektedir ve Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin önde gelen ekiplerinden Galatasaray formasıyla sahaya çıkmaktadır.

Kariyeri boyunca Anadolu Efes formasını giyen Tuncer, 2021 ve 2022 yıllarında EuroLeague'de şampiyonluk sevinci yaşadı. Bu başarılarla Avrupa'nın en prestijli basketbol organizasyonunda kendine sağlam bir yer edindi

Kariyeri boyunca Anadolu Efes'te geçirdiği dönemde, Tuncer 2021-2022 sezonunda birçok önemli maça imza atmıştır. Özellikle Büyükçekmece ve Beşiktaş gibi maçlarda etkili performansıyla öne çıkmıştır. Normal sezonda 29 maçta görev alan Tuncer, maç başına ortalama 9.7 sayı, 2.3 ribaund ve 4.2 asist ile oynamıştır. Ayrıca, EuroLeague'de de takımına katkı sağlamış ve ikinci kez şampiyonluk yaşamıştır.

2022-2023 sezonunda ise Galatasaray'a transfer olan Tuncer, yeni takımıyla başarılı bir performans sergilemeye devam etmektedir.

Buğrahan Tuncer, Eda Ece ile evlendi

Türk milli basketbolcu Ahmet Buğrahan Tuncer ve oyuncu Eda Ece, uzun süredir devam eden ilişkilerini taçlandırdı. Çift, 21 Haziran 2023 tarihinde düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Özel anlarına yakın dostları ve aileleri de şahitlik etti. Bu mutlu haberi duyan sevenleri, çifti tebrik etmek için sosyal medyada büyük bir coşkuyla paylaşımlarda bulundular.

Buğrahan Tuncer kaç yaşında?

1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ahmet Buğrahan Tuncer 31 yaşındadır.

Buğrahan Tuncer, Eda Ece çiftinin bebekleri oldu

Ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer ile uzun yıllara dayanan bir ilişkiden sonra 21 Haziran'da düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştiren Eda Ece, mutlu bir haberle sevenlerini sevindirdi. Düğünden birkaç ay sonra heyecan verici bir duyuru yapan Ece, bebek beklediğini açıkladı. Çift, birlikte aldıkları bu büyük adım ile mutluluklarına bir yenisini ekleyerek hayranlarını sevince boğdu.

Ünlü oyuncu Eda Ece, uzun süren hamilelik sürecini takipçileriyle heyecanla paylaştıktan sonra nihayet güzel bir haber verdi. Eda Ece ve eşi Buğrahan Tuncer, kızlarına kavuşmanın sevincini yaşadılar.

 Tuncer ve Ece çiftinin bebeklerinin ismi ne oldu?

Galatasaray Basketbol takımının resmi Instagram hesabından yapılan duyuruyla birlikte, çiftin kızlarının adının "Mina İpek Tuncer" olduğu ortaya çıktı. Duyuruda, "Değerli oyuncumuz Buğrahan Tuncer ve sevgili eşi Eda Ece Tuncer'in bugün dünyaya gelen kızları Mina İpek’e sağlık, mutluluk dolu uzun bir ömür diler, Tuncer Ailesi’ni gönülden tebrik ederiz. Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin Mina İpek Tuncer" ifadeleriyle yeni üyenin ailelerine katılımı kutlandı.

Eda Ece'nin daha önce yeni nesil isimlere sıcak bakmadığı bilinirken, kızlarına "Mina İpek" adını verdikleri haberini duyan hayranları, bu güzel habere sevinçle karşılık verdiler.