Uzak Şehir dizisi konusu nedir? Uzak Şehir ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Uzak Şehir dizisi hakkında bilgiler merak konusu oldu. Sizler için bu merak uyandıran diziyi araştırdık. Peki Uzak Şehir dizisinin konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte detaylar….

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:46

Çekimleri Mardin Midyat’ta yapılan Uzak Şehir dizisi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Peki Uzak Şehir dizisinin konusu nedir ve oyuncuları kimler? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

UZAK ŞEHİR DİZİSİ KONUSU

Uzak Şehir dizisi, vefat eden eşinin vasiyetini yerine getirmek için cenazesi ile Kanada’dan Mardin’e gelen Alya Albora’nın yaşadıklarını konu alır. Mardin’e giden Alya Albora’nın dönüşü o kadar kolay olmayacaktır ve Albora ailesinin reisi Cihan Albora ile çatışacaktır. Alya böylece kocasının ailesi ile mücadele etmek zorunda kalır.

UZAK ŞEHİR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yakında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Uzak Şehir dizisinin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı.

UZAK ŞEHİR DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Sinem Ünsal, Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer yer alıyor.