Vukuat Var filmi nerede çekildi? Vukuat Var filmi konusu ne?

Film, Orhan Kemal tarafından 1954 yılında kaleme alınmış ve roman 1958 yılında basılmıştır. Hanımın Çiftliği adlı üçlemenin ilk kitabından sinemaya uyarlanan bu yapımın yönetmenliğini Nejat Saydam yapmıştır. 360 TV’de saat 11.30’da yayınlanacak olan film izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 11:54

Eski Türk filmlerini izlemeyi sevenlerin merakla araştırdığı Vukuat Var filmi arama motorlarında araştırılıyor. İşte kullanıcıların araştırdıkları sorular ve cevapları. Vukuat Var filmi konusu nedir? Vukuat Var filmi oyuncuları kimler? Vukuat Var filmi ne zaman çekildi? Vukuat Var filmi nerede çekildi? Tüm detaylarıyla haberimizde…

Vukuat Var filmi konusu nedir?

Güllü, annesi, üvey babası ve üvey ağabeyiyle birlikte yaşayan genç bir kadındır. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Güllü, tüm gelirini üvey babası ve üvey ağabeyine teslim etmektedir. Ramazan adında zengin bir adamla evlendirilmek istenen Güllü, evdeki baskılardan dolayı bu evliliği istemese de kabul etmek zorunda kalır. Ancak Ramazan’ın geçirdiği bir kaza sonucu vefat etmesi, Güllü’nün hayatında önemli bir değişikliğe yol açar. Ramazan’ın dayısı Muzaffer, Güllü’ye sahip çıkar ve zamanla aralarında bir aşk başlar. İlişkilerini evlilikle taçlandıran çiftin mutluluğu ise uzun sürmeyecektir.

Vukuat Var filmi oyuncuları

Kartal Tibet Rolü : Muzaffer

Türkan Şoray Rolü : Güllü

Aytaç Arman

Suphi Tekniker

Aynur Aydan

Erdoğan Seren

Ali Seyhan

Handan Adalı

Ekrem Dümer

İlhan Hemşeri

Asım Nipton

Vukuat Var filmi ne zaman çekildi?

Vukuat Var filmi 1972 yılında çekilmiştir.

Vukuat Var filmi nerede çekildi?

Vukuat Var filmi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Levent semtinde çekilmiştir. Filmin büyük bölümü, Levent semtinde ve çevresinde kurulan çekim setlerinde gerçekleştirilmiştir.