Yabani 16. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yabani dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı... İşte dizinin 16. bölüm fragmanı...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 13:31

Salı akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Yabani dizisi oldukça ilgi gördü. İzleyiciler 15. Bölümü izledikten sonra arama motorlarında 16. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Fragman, Yabani dizisinin takipçileri tarafından büyük bir merak ve heyecanla izlendi.

YABANİ EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Yaman Ali, Asi ve Cesur bu yas duygusu altında farklı yönlere dağılırlar. Asi soluğu gettoda alırken onu yalnız bırakmayacak suç ortağı Alaz yanında olacaktır. Alaz ve Asi ikilisi bu sefer de Alaz’ın cehenneminde yanacaklardır. Alaz Asiden, Asi de Alazdan beklemediği bir hareket görecektir. Cesur ise Umut’un ölümünden büyük pişmanlık duyar ve kendini pisliğin içinde bulacaktır. Gözlerini açtığında Çağla onun yanında olsa da; bu rüyadan onu Serhan uyandıracak ve Cesur’a başka bir motivasyon katacaktır, istemeden de olsa… Bu motivasyon Cesur’un adım atmaktan çekindiği yollara gitmesine sebep olacaktır. Günün sonunda Asi ve Cesur kendi evlerinde tekrar buluştuklarında Umut’un yokluğu yüzlerine tokat gibi çarpacaktır.

YABANİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor.

YABANİ DİZİSİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

YABANİ DİZİSİNİN 16. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

YABANİ DİZİSİ OYUNCULAR

Yaman

(Halit Özgür Sarı)

Rüya

(Simay Barlas)

Serhan Soysalan

(Yurdaer Okur)

Neslihan Soysalan

(Dolunay Soysert)

Alaz Soysalan

(Bertan Asllani)

Şebnem

(Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Cesur

(Sezer Arıçay)

Asi

(Rojbin Erden)

Çağla Soysalan

(Seray Özkan)

Umut

(Ramiz Mullamusa)

Rüzgar

(Bartu Dilmen)

Ece Soysalan

(Aleyna Al)