Yargı 83. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yargı’nın 82. bölümün ardından izleyicileri tarafından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 16:01

Yapımcı Kerem Çatay'ın imzasını taşıyan ve Ali Bilgin'in yönettiği "Yargı" dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Başarılı kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, her pazar ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler paylaşıyor.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

YARGI 82. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yargı'nın 11 Şubat 2024 Pazar günü yayınlanan 82. Bölümünde Ilgaz, Fırat olayı yüzünden Ceylin ile ilişkisinde büyük sıkıntılar yaşıyor! 

Ilgaz ile konuşması Ceylin de beklenmedik bir etki uyandırmıştır. İçinde bulunduğu hayatla ve kaderinin onu dönüştürdüğü halle mutlu olup olmadığını bilmek istemektedir. Ilgaz’a söyledikleri ve söyleyemedikleri arasında sıkışıp kalmıştır.

Yiğit’in ölü bulunması herkeste bir şok etkisi yaratmıştır. Bütün aile şüpheli konumundadır. Ceylin bir yandan ailenin sırlarını çözmek için uğraşırken, diğer yandan yanı başındaki Yekta’nın bile ondan bir şeyler sakladığını öğrenecektir.

Merdan Osman ile yaptığı planla Kadir’in gizli servetine ulaşmak üzeredir. Çınar ise yeni edindiği dernek arkadaşları ile iyiden iyiye kaynaşmaktadır. Kürşat’ın ona getireceği ölüm haberi Çınar için bambaşka bir yolun işaret fişeği olacaktır.

Fırat’ın Yiğit davasındaki mecburi varlığı, Ceylin ile Ilgaz’ın ilişkisinde bir gedik açmıştır. Sınanmayı kendisine kader edinmiş ilişkileri bu sorunla da baş edebilecek güçtedir. Fakat bu kez aralarındaki mesafenin boşluğu kolay kolay dolacak gibi gözükmemektedir.

YARGI 83.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Yargı 823 Bölüm fragmanı yayında! Yeni savcı İclal, Ilgaz'ın dedesi Merdan'ı gözaltına alıyor!

Yeni savcı İclal, Merdan'ı Cellat Kadir'i öldürmek şüphesiyle gözaltına aldırır. Başta Ilgaz olmak üzere herkes şaşkındır. Merdan, sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğünde avukatlığını Ceylin üstlenir. Ilgaz ise, geçmişten tanıdığı İclal'i görmenin huzursuzluğunu yaşamaktadır. Bu durum, Ceylin ile yokuş aşağıya giden ilişkilerinde bir sorun teşkil edecek mi?

YARGI 83. BÖLÜM FRAGMANI

Yargı, yeni bölüm fragmanını haberimizde yer alan linkten izleyebilirsiniz.

YARGI 83. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ