Zayn Malik kimdir? Zayn Malik'in çocuğu var mı?

Ünlü şarkıcı Zayn Malik'in hayatı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Zayn Malik kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 12:14

Pakistan asıllı ünlü şarkıcı Zayn Malik hakkında bilgiler merak edildi. Biz de sizin için Zayn Malik hakkında merak edilenleri derledik. Peki Zayn Malik kimdir? İşte detaylar...

Zayn Malik kimdir?

Zayn Malik 12 Ocak 1993 tarihinde İngiltere’de dünyaya geldi. Zayn Malik'in babası Pakistanlı Yaser Malik ve annesi İngiliz Trisha Malik'tir. Malik'in üç kız kardeşi vardır: Doniya, Waliyha ve Safaa. Bradford'un East Bowling bölgesinde büyümüştür. İlkokulu Lower Fields'te, liseyi ise Tong High School'da tamamlamıştır. Malik, çocukluğunu "Küçükken başa çıkılması zor biriydim. Biraz hiperaktiftim, hatta annem bile beni çocuk arabasında gezdirirdi." şeklinde anlatmaktadır. Annesi, Zayn'in "bilgisayar başında saatlerce şarkılara eşlik ettiğini" belirtmektedir. Malik, saçları yüzünden ilk iki okulundan atıldığını ancak kız kardeşleriyle başka bir okula geçince uyum sağladığını söylemektedir. One Direction grubundan 25 Mart 2015'te ayrıldıktan sonra, 29 Ocak 2016'da yayınladığı "Pillowtalk" Billboard Hot Listesi'nde 1 numaraya yükselmiştir.

2010 yılında Malik, X-Factor yarışmasına "Let Me Love You" şarkısıyla katıldı. Ancak Boot Camp aşamasında diğer grup üyeleri gibi elendi. Nicole Scherzinger, onların elenemeyecek kadar yetenekli olduğunu düşündüğü için Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson, Harry Styles ve Zayn'e yarışmaya grup kategorisinde devam etmelerini tavsiye etti. Beş isim, One Direction adını verdikleri bir grup oluşturarak gruplar kategorisinde yarıştılar. On hafta boyunca finale yükselen grup, yarışmayı üçüncülükle tamamladı.

One Direction neden ayrıldı?

Malik, One Direction ile birlikte 17 single ve 5 stüdyo albümüne imza attı. 2012 yılında grubun ikinci stüdyo albümü olan "Take Me Home" piyasaya sürüldü. Grup, 2013 yılının Kasım ayında üçüncü stüdyo albümleri olan "Midnight Memories"i yayınladı. Malik'in özel hayatına odaklanmak istemesi nedeniyle, grubun resmi Facebook hesabı, Malik'in gruptan ayrıldığını ve One Direction'ın artık dört kişiyle devam edeceğini açıkladı.

Malik, solo kariyere geçtikten sonra yaşadığı deneyimlerin çok daha olumlu olduğunu ifade ediyor. "İnanılmaz derecede disiplinli bir insan oldum. Kendimi bazı zorlukların üstesinden gelmeye zorladım ve hatta yapmam gerekmeyen şeyleri bile yapmaya çalıştım. Ama bunların hepsinin üstesinden geldim. Her duruma rağmen, gülebiliyorum ve yapmak istediğim her şeyi yapıyorum." Malik'in ilk solo şarkısı "Pillow Talk"tır ve ilk albümünün adı "Mind Of Mine"dır.

Kasım 2015'te Amerikalı model Gigi Hadid ile ilişkisi başlayan Zayn Malik, Kasım 2018'de British Vogue dergisine verdiği röportajda hiçbir dini doktrine inanmadığını ve artık kendisini Müslüman olarak tanımlamadığını açıkladı. Nisan 2020'de, Malik'in partneri Gigi Hadid'in 20 haftalık hamile olduğunu duyurmasıyla birlikte çiftin bebek beklediği haberleri gündeme geldi. 23 Eylül 2020'de çiftin kız bebekleri dünyaya geldi.

Zayn Malik'in One Direction ile birlikte olan albümleri

Up All Night

Take Me Home

Midnight Memories

Four

Zayn Malik'in solo albümleri

Mind Of Mine

Icarus Falls

Nobody Is Listening

Zayn Malik'in çocuğu var mı?

Zayn Malik ve Gigi Hadid'in Khai adında bir kızları var.