Zeytin Ağacı dizisinin çekimleri nerede yapılıyor?  

Netflix’in merakla beklenen yeni yapımı “Zeytin Ağacı”, dün itibarıyla platformda yayınlanmaya başladı ve izleyiciler tarafından büyük ilgi görmeye başladı. Türkiye'nin doğal güzellikleriyle dolu Ege Bölgesi'nde geçen bu yeni dizi, güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Zeytin Ağacı dizisinin çekimleri nerede yapılıyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 14:53

Zeytin Ağacı” dizisi, Netflix’te dün itibarıyla yayın hayatına başladı ve hızla dikkat çekmeye başladı. Caddelerdeki reklam afişlerinden dizinin sosyal medyadaki popülerliğine kadar, Zeytin Ağacı her yönüyle konuşuluyor. Ege Bölgesi’nin büyüleyici atmosferinde geçen bu yapım, zengin oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına topluyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Fırat Tanış gibi ünlü isimler yer alıyor. Murat Boz, Sarp karakteriyle diziye dahil olurken, Tuba Büyüküstün Zeynep rolünde karşımıza çıkıyor. Fırat Tanış ise Murat karakteriyle diziye katkıda bulunuyor. Peki, Zeytin Ağacı dizisinin çekimleri nerede yapılıyor? Detaylar haberimizin devamında...

Zeytin Ağacı dizisinin çekimleri nerede yapılıyor?

Zeytin Ağacı oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusu ile şimdiden izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Üniversite yıllarında tanışan Ada, Sevgi ve Leyla’nın uzun yıllar süren dostlukları, çıktıkları bu yolculuk sayesinde tamamen değişecektir. Netflix’in yerli yapımları arasında öne çıkan Zeytin Ağacı, böylece geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekiyor.

Zeytin Ağacı oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusu ile şimdiden izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Üniversite yıllarında tanışan Ada, Sevgi ve Leyla’nın uzun yıllar süren dostlukları, çıktıkları bu yolculuk sayesinde tamamen değişecektir.

Fragmandan görüldüğü kadarıyla Zeytin Ağacı’nın çekimleri, Çanakkale’nin Behramkale köyünde bulunan tarihi Assos Athena Tapınağı gibi etkileyici mekanlarda gerçekleştirilmiş. Netflix’in yerli yapımları arasında öne çıkan Zeytin Ağacı, bu benzersiz mekanlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Dizinin 2.sezon çekimleri ise Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapılmaktadır.

Zeytin Ağacı ne zaman yayınlanacak?

Zeytin Ağacı 1 Temmuz'da Netflix'te yayımlanacak. Üçüncü sezonun gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Zeytin Ağacı oyuncu kadrosu

Zeytin Ağacı dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Tuba Büyüküstün

Seda Bakan

Boncuk Yılmaz

Murat Boz

Füsun Demirel

Fırat Tanış

Rıza Kocaoğlu

Serkan Altunorak