Afyon’da feci kaza: Kafa kafaya çarpışan araçlardaki 2 kişi öldü

Afyonkarahisar'da meydan gelem trafik kazasında hafif ticari araçla otomobil çarpıştı. Trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 17:12

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Ağılcık köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında şiddetli bir çarpışma sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kazada, H.A. yönetimindeki 03 HS 240 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönden gelen A.T.'nin kullandığı 03 ET 673 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar şarampole devrildi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan her iki araç sürücüsü ile birlikte D.Y. isimli şahsı ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, yaralılardan A.T. ve D.Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. H.A.'nın ise sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kazanın detaylarıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere jandarma ekipleri de olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor. Kazanın neden meydana geldiği henüz netlik kazanmamakla birlikte, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.