Ahmet Çakar açıkladı: "Beni Ali Şen kurşunlattı"

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın kim tarafından vurulduğu yıllar sonra ortaya çıktı. 343 Digital'de Serhat Ulueren ile yaptığı röportajda Ahmet Çakar, kendisini kimin vurduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 15:29

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, 343 Digital'de çarpıcı açıklamalar yaptı. Serhat Ulueren ile yaptığı programda Çakar, yıllar sonra kendisini kimin vurduğunu açıkladı. Serhat Ulueren, programda şu ifadeleri kullandı: “Adnan Polat ile beraber yemek yiyoruz. Ali Ağabey (Ali Şen) geldi, 'Sen mi vurdurdun?', 'Serhat'ım yok ya. Ben öyle şeyler yapar mıyım?' dedi. 'Yani bu konulara girmeyelim' dedi. 'O da yanlış yaptı' dedi. 'Ali ağabey neden yaptın?' dedim. Cevap yok. Sen de kalkıp Ali Şen demedin hiç”

Ahmet Çakar, bu sözlerin üzerine, "Aradan 5-6 yıl geçti. Ali Şen'in torunu bir atv kazasında hayatını kaybetti. Ali Şen'in torunuyla benim küçük kızım okulda çok yakın arkadaşlar. Benim kızım da 15 gün psikolojik tedaviye girdi. Benim kızım genç kız oldu. Bir akşam Bodrum'da ailecek yemek yiyoruz. 'Ben öğrendim baba dedi. Bu hayat ne kadar tuhafmış, çok büyük ders aldım' dedi. 'Benim babamı vurmaya, öldürmeye çalışan adamın torunu benim kardeşimdi. Onun vefatı üzerine günlerce ağladım, vay böyle hayatın içine' dedi ve balığını yemeğe devam etti. Bu konu da kapandı" açıklamasında bulundu.

Ahmet Çakar yapmış olduğu bu açıklama ile kendisini vuranın Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen olduğunu da itiraf etmiş oldu.

NE OLMUŞTU?

Ahmet Çakar, 1981 yılında hakemlik kariyerine başladı ve 1998 yılında bu mesleği bırakarak yorumculuk yapmaya başladı. 25 Şubat 2004 tarihinde, Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vücuduna isabet eden beş kurşunla saldırıya uğradı. Olayın ardından hastaneden taburcu olduktan sonra spor yorumculuğuna geri döndü.