Alp Avni Yelkenbiçer: Atamızın sözleri EGİAD olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızda temel ilkemizdir

EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Türk Ordusu'nun 30 Ağustos 1922 Zaferi'ni kutlayarak, ''102 yıl önce tarihe yazdığımız şanlı destanın derin anlamını her yıl aynı duyarlılık ve farkındalıkla hissetmekteyiz'' dedi

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 09:47

Ege Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. Yıl Dönümü’nü yayımladığı mesajla kutladı.

Alp Avni Yelkenbiçer, yayımladığı mesajda, "Türk Milleti, bu zaferle bağımsızlıktan asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının tarihe geçen mücadelesi ve kararlılığı, bizlere büyük bir güç kaynağı sağlıyor, geleceğe umutla bakmamızda önemli bir rol oynuyor. Atatürk'ün ‘Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.’ sözü, EGİAD olarak yürüttüğümüz tüm faaliyetlerde rehberimiz olmaya devam ediyor," dedi.

Ülkemizi kalkınma yarışında en ileri noktalara taşımaya kararlıyız

Genç iş insanları olarak Cumhuriyet’i yüceltmek ve güçlendirmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Yelkenbiçer, "Tarihimize layık olabilmek adına, ülkemizi kalkınma yarışında en ileri noktalara taşımaya kararlıyız. Bu vesileyle, tarihi zaferlerle dolu Büyük Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz," ifadelerini kullandı.