Başkan Önal’dan mitinge çağrı

CHP’nin artan şiddet ve terör olaylarına karşı düzenleyeceği mitinge katılacağını belirten İrfan Önal, “Korkmuyoruz” diyerek mitinge davette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 11:49

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenleyeceği Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi için bir açıklamada bulanan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Cumhuriyetin korkmayan insanlar tarafından kurulduğunu belirtti. İstanbul, Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda 27 Ekim Pazar günü olacak olan mitinge katılacağını açıklayan Başkan Önal, teröre ve şiddete karşı yükselen en güçlü ses olacaklarını dile getirdi.

İstanbul’da gerçekleşecek mitingin ardından 29 Ekim Salı günü de Ankara’ya gideceğini açıklayan Başkan Önal, Cumhuriyetin 101’inci yılı nedeniyle Anıtkabir’e yürüneceğini söylediği açıklamasında şu ifadelerde bulundu: “Bu Cumhuriyeti korkmayanlar kurdu. Bu ülkeyi korkmayanlar kurtardı. Biz de korkmuyoruz! Teröre ve şiddete karşı yükselen en güçlü ses olmak üzere 27 Ekim Pazar günü İstanbul/Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda Yaşam Hakkı Mitingi'nde buluşuyoruz. 29 Ekim Salı günü, Cumhuriyetimizin 101'inci yılında 1. Meclis'te toplanarak, Anıtkabir'e yürüyoruz.”