CHP’li Milletvekili Kılıç: Ülke koskoca bir kadın mezarlığı!

Kadın cinayetlerinin kritik bir tablo oluşturduğu Türkiye’de, Rojin’in ölüm haberi de birçok tepkiyi beraberinde getirdi. CHP’li Vekil Kılıç da paylaşım yapan isimler arasında. Milletvekili Kılıç, “Bu sene hayattan koparılan 317’nci kadın…” dedi

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 12:42

SULTAN GÜMÜŞ KAYA / Van'da 18 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten acı haber geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin'in cansız bedeninin Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğunu açıkladı. Kabaiş'in cenazesi, Van Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

Kadın cinayetlerinin kritik bir tablo oluşturduğu Türkiye’de, Rojin’in ölüm haberi de birçok tepkiyi beraberinde getirdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç da paylaşım yapan isimler arasında. Milletvekili Kılıç, “Bu sene hayattan koparılan 317’nci kadın…” dedi.

BU SENE HAYATTAN KOPARILAN 317’NCİ KADIN!

Milletvekili Kılıç’ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

“Çıldırmamak elde değil! 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin’in de cansız bedenine ulaşıldı. Ülke koskoca bir kadın mezarlığı haline geldi. Bu sene hayattan koparılan 317’nci kadın…”