Danilo Zanna kimdir? Zanna'nın burcu nedir?

Çalışanları tarafından darbedildiği iddia edilen Ünlü şef Danilo Zanna merak konusu oldu. Peki Danilo Zanna kimdir? Zanna'nın burcu nedir?

Haber Giriş Tarihi: 19.01.55519 01:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.55519 01:33
ilksesgazetesi.com

15 Nisan 1982 İtalya doğumlu olan yetenekli şef Danilo Zanna burada kaldığı süre boyunca İtalyan mutfağı alanında kendisini geliştirerek başarılı çalışmalara imza attı.

Eski eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra kariyer hayatını da Türkiye'de devam ettirmek isteyen Danilo Zanna, burada Türk ve İtalyan yemeklerini bir araya getiren restoran açtı.

Restoranın yanı sıra TV ekranlarında da yer alan Danilo Şef, ilk olarak “Zahide ile Hayata Yetiş” programında yemek yaparak gönüllerde yer aldı.

Ünlü şef, İtalya'da olduğu gibi Türkiye'de de İtalyan yemekleri üzerine çalışmalar gerçekleştirdi.

O PROGRAMLA ÜNLÜ OLDU

İtalyan şef Danilo Zanna, kendisinin hazırladığı ve aynı zamanda sunuculuğunu yaptığı "İtalyan İşi" programıyla ün saldı.

Aynı zamanda şef Danilo Zanna yine kendisinin sunduğu  "Lezzetin Şarkısı" programıyla ekranlarda yerini aldı.

Danilo Zanna kendi programlarını sunmasının yanı sıra ''Görümce'' filminde rol aldı.

Birçok alanda faaliyet gösteren Zanna, TV8 ekranlarında yer almaya başladı ve halen ''MasterChef Türkiye'' programında jüri üyeliği yapmaktadır.

İtalyan şef Zanna, geçtiğimiz sene Tuğçe Demirbilek ile evliliğini sonlandırmış olup 1 çocuk babası ve Koç burcudur. HABER MERKEZİ