Denizli'de kaza: Otomobil metrelerce yükseklikten düştü

Denizli'de köprülü kavşakta çarpışan otomobillerden biri 5 metre yükseklikteki köprüden düşmesiyle eydana gelen kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 10:12

Kaza, Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Sümer Mahallesi Ankara Bulvarı’nda yaşandı.

Alınan bilgilere göre, Neriman Güngör yönetimindeki 09 ADZ 918 plakalı otomobil, fasılalı yanan ışıklardan geçerken, A.İ.M.’nin kullandığı 20 FC 679 plakalı araç ile kavşağa girmek isterken çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle Güngör’ün aracı savrularak demir bariyerleri aşıp 5 metre yükseklikten aşağıya ters düştü.

18 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Neriman Güngör ve yolcu Fahri Dayan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan 18 yaşındaki Recep Boyacı ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Al geçit trafiğe kapatıldı

Kaza sonrası alt geçit bir süre trafiğe kapatılırken, A.İ.M. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Recep Boyacı’nın cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

Hurdaya dönen aracın kaldırılmasıyla Ankara Bulvarı trafiğe yeniden açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trafik kazası nasıl önlenir? Kesinlikle alkollü araç kullanmayınız Aracınıza bindiğinizde emniyet kemerinizi mutlaka takınız. Trafikte seyir halinde trafik uyarı levhalarına ve işaretçilere uyunuz. Seyir halinde olduğunuz yolun hız limitlerini aşmayınız. Gece yolculuğuna çıkmadan önce far ayarlarınızı kontrol ettiriniz. Aracınızın bakım, onarım ve periyodik muayenelerini zamanında yaptırınız. Trafikte araç takip mesafesine uyunuz. Karşıdan karşıya geçerken yaya geçitlerini veya üst ve alt geçitleri kullanmaya özen gösteriniz. Uykusuz araç kullanmayınız.