emekliler.gov.tr internet sitesi erişime açıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması için oluşturulan "emekliler.gov.tr" internet sitesi erişime açıldı

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 00:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 00:38

SGK emeklilere yönelik sunduğu yeni hizmetleri duyurmak amacıyla "emekliler.gov.tr" internet sitesini erişime açtı. Bu yenilikçi platform, emeklilere özel birçok fırsat ve avantaj sunarak, onların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

SGK'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türkiye Yüzyılı'nın emektarlarına özel olarak hazırlanan "Emekli Dijital Kimlik Kartı" tanıtıldı. Paylaşımda, "Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsata 'http://emekliler.gov.tr' adresi üzerinden erişebilirsiniz." ifadeleri kullanılarak, emeklilere sunulan avantajlara dikkat çekildi.

DİJİTAL KİMLİK KARTI NASIL OLUŞTURULUR?

"emekliler.gov.tr" internet sitesi üzerinden dijital kimlik kartının nasıl oluşturulacağına ilişkin bilgilendirici bir video da SGK'nın paylaşımında yer aldı. Bu videoya göre, emekliler dijital kimlik kartlarını oluşturduktan sonra PDF formatında çıktı alabilecekler. Kart üzerindeki QR kod sayesinde emekliler, kendilerine özel indirimlerden ve fırsatlardan kolayca faydalanabilecek.